Oldalsáv

Győzelemmel nyitottak Dunaújváros új kis kedvencei!

2013. szeptember 17.
Sikeresen mutatkozott be a dunaújvárosi futsal csapat az NB II-es bajnokságban, a nyitómeccsen 6-4-re verte a BEAC gárdáját. Látványos és izgalmas összecsapásnak lehetett szemtanúja, aki tegnap kilátogatott az újvárosi sportcsarnokba. A mérkőzés után Nagy Attila vezetőedző, és Zemankó Zoltán szakosztályvezető értékelte a látottakat és a bemutatkozást.

A mérkőzést végig kézben tartva, végig vezetve nyert két góllal az NB II. Középső csoportjának nyitófordulójában, egyben hazai bemutatkozásán a DF Green Pet Futsal Club.

2013. szeptember 16., Dunaújvárosi Sportcsarnok

DF Green Pet Futsal Club – ELTE BEAC 6-4 (3-2)

Gólszerzők:

Huber Balázs (5., 35.), Nagy Attila (10.), Aradi Csaba (12.), Ivacs Gábor (32., 38.), Huber Balázs (35.), illetve Kiss Gergő (7.), Breuer Péter (15.), Varga Bálint (22.), Erdős Péter (35.)

Nagy Attila edző a mérkőzés után:

- „Nagyon izgultam a meccset megelőző napokban, pedig megéltem már néhány összecsapást. Már ott tartottam, hogy az alvás is nehezen ment. Éreztem, hogy nagyon nagy a várakozás, van egyfajta elvárás. Az az igazság, hogy ezt a meccset nekünk meg kellett nyernünk. És nagyon boldog vagyok, hogy sikerült! Nem hiszem, hogy valaha is elfelejteném ezt az estét. Természetesen dolgozunk tovább, készülünk a pénteki, Dunakeszi elleni mérkőzésre.”

Zemankó Zoltán szakosztályvezető:

- „Azt gondolom, hogy legelőször köszönetet kell mondanom és mondanunk valamennyiünknek. Szeretném megköszönni a támogatóinknak, városunknak, a MEDOSZ SE-nek, a Dunaújvárosi Főiskolának a támogatást. Keresem a szavakat a hétfő estére… egyszerűen élmény volt. És természetesen mi is tudjuk, mi is láttuk, hogy a pályán vannak még hibák, de olyan volt az egész, amit a legmerészebb álmainkban sem mertünk volna elképzelni. Én személy szerint azt kértem a srácoktól, hogy harcoljanak, akarjanak, szántsák fel a pályát, és ha így kapunk ki, akkor nem lesz okunk szégyenkezni. Azt éreztem, hogy akartak, harcoltak, küzdöttek és nyertünk. Nagyon örülök! És még valami. Szeretném a közönségünknek megköszönni azt, hogy ott voltak és azt, ahogy szurkoltak. Elmondom, hogy a meccs után a fiúk ültek az öltözőben és még mindig nem hitték el, hogy ilyen létezik, szinte le voltak döbbenve. Erre senki nem gondolt, hogy ilyen lelkesedéssel, szeretettel buzdítanak majd bennünket. Még a mérkőzés után felhívott egy ismerősöm és azt mondta, hogy felejthetetlen volt ez az este, sikerült 1-2 órára kikapcsolódnia, elfelejteni a gondjait. Erre mit lehet mondani?”

Forrás: DF Green Pet Futsal Club - Facebook

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB