Oldalsáv

A rendvédelmi szervek és a középiskolások is futsaloznak

2015. január 13.
Szombaton nyolc órától a Campus Arénában rendezik a középiskolások városi futsal bajnokságát, amelyhez ezúttal csatlakoznak Dunaújváros rendvédelmi szervezetei is.
A tegnapi sajtótájékoztatón Nagy Zoltán városi rendőrkapitány elmondta, fontosnak tartják, hogy közelebb kerüljenek az állampolgárokhoz, amire remek lehetőséget nyújt ez a torna. Ezúttal is szeretnék bebizonyítani, hogy sportos szervezet a kapitányság. Az esemény fontosságára jellemző, hogy a fővédnökséget dr. Varga Péter ezredes, a Fejér Megyei Rendőr­főkapitányság vezetője vállalta el.
A tegnapi sajtótájékoztatón balról jobbra: Budavári Árpád, a Dunaferr­DF vezetője, Zemankó Zoltán, a dunaújvárosiak ügyvezetője és Nagy Zoltán, Dunaújváros Rendőrkapitánya Fotó: Ady Géza A tegnapi sajtótájékoztatón balról jobbra: Budavári Árpád, a Dunaferr­DF vezetője, Zemankó Zoltán, a dunaújvárosiak ügyvezetője és Nagy Zoltán, Dunaújváros Rendőrkapitánya Fotó: Ady Géza
A Dunaferr­DF­Renalpin FC vezetője, Budavári Árpád kiemelte, milyen örömteli, hogy a két éve működő futsal együttest ma már a város élcsapataival együtt említik, és az utánpótlás szempontjából mennyire fontos ez a rendezvény.
 
 
 
Gróf András
Dunaújvárosi Hírlap

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB