Oldalsáv

Újra a dobogón a Dunaferr!

2015. október 19.
Már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát a Rubeola FC elleni mérkőzésen a Dunaferr DF Renalpin FC futsal együttese, mely 9-4-re nyerte ma esti bajnokiját a sportcsarnokban. A Fehér-csapat húsz perc után 7-1-re vezetett, s bár a második félidőben már nem hajtotta agyon magát, így is hozta a kötelezőt.

Hosszú idő után játszott újra mérkőzést hazai környezetben a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata, mely a hatodik helyen álló Rubeola FC Csömör együttesét fogadta a sportcsarnokban ma este hét órától.
A két gárda legutóbbi, nyári edzőmeccsét nagyon simán, 11-1-re nyerte Fehér Zsolt együttese, mely most is alaposan bekezdett, hiszen Klacsák Bence góljával már a második percben megszerezte a vezetést (1-0). Nem kellett sokat várni sajnos az egyenlítésre sem, mert a 3. perc derekán Józsa mattolta Hegedűst egy kontra végén, így kezdődhetett minden elölről. (1-1).

A vendégek találata után azonban teljesen átvette a játék irányítását a Dunaferr, s bár Schrancz az 5. percben büntetőt hibázott, Hajnal közeli találata után Ivacs duplázott, s a 8. percben már 4-1-re vezetett a Dunaferr. A gól után magára talált a Rubeola is, de hiába hozták le kapusukat is, nem tudtak szépíteni, s a félidő hajrájában végleg eldöntötte a pontok sorsát együttesünk. A 14. percben Horváth Norbert majd nem sokkal később Hosszú talált be a vendégek kapujába, míg a játékrész utolsó találatát Hajnal jegyezte, így a szünethez érve már hat góllal állt jobban vetélytársánál a Fehér-csapat (7-1).

Talán a komoly különbség miatt, de a fordulás után kissé lankadt a mieink figyelme, s ezt Kurucz büntette góllal egy szabadrúgás végén. Szerencsére Hosszú azonnal visszaállította a két gárda közti korábbi különbséget, ám postafordultával jött a válasz a túloldalon is (8-3). Ebben az időszakban bőven akadt dolga a csereként beállt Rigó kapusnak is, de hamar átlendült a kisebb holtponton együttesünk, mely a mesterhármast jegyző Hosszú újabb találatával már 9-3-ra vezetett.

A mérkőzés utolsó perceiben már kevésbé törődtek a védekezéssel a csapatok, ezt Érsek találata jelezte is, s bár a véghajrában több lehetősége volt még mindkét csapatnak, az eredmény már nem változott, így a gólokban gazdag összecsapást végül a Dunaferr nyerte 9-4 arányban. A magabiztos, szép sikernek köszönhetően Fehér Zsolt csapata visszafoglalta a tabella harmadik helyét a Szombathelyen 6-4-es vereséget szenvedő Berettyóújfalutól.

Dunaferr DF Renalpin FC – Rubeola FC Csömör 9-4 (7-1)

Gólszerzők: Hosszú 3, Hajnal 2, Ivacs 2, Klacsák 1, Horváth Sz. 1., illetve: Kurucz, Józsa 1, Nagy 1, Érsek 1.

Dunaferr DF Renalpin FC: Hegedűs, Schrancz, Horváth Sz., Horváth N., Klacsák. Csere: Rigó (kapus) Ivacs, Hosszú, Aradi, Bognár, Hajnal, Huber, Fridrich, Dorogi. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Rubeola FC Csömör: Horváth, Jenei, Varga, Érsek, Józsa. Csere: Tősér, Horváth B., Kurucz, Pirik, Miletics, Husz, Gyárfás, Nagy Z.Vezetőedző: Takó Csaba.

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB