Oldalsáv

2015. november 23-án este a Veszprémet fogadjuk

2015. november 22.
Nem papírforma mérkőzésnek ígérkezik a DUNAFERR DF RENALPIN FC - FUTSAL CLUB VESZPRÉM összecsapás a férfi futsal bajokság 10. fordulójában, a Városi Sportcsarnokban, 2015.11.23-án hétfőn 19.00 órai kezdettel. Ennek apropóján beszélgettünk a két csapat edzőivel.

Fehér Zsolt - Dunaújváros

 

Fehér Zsolt vezetőedző - Dunaújváros Fehér Zsolt vezetőedző - Dunaújváros bt: Hétfő estére komoly vendégünk érkezik: a Veszprém futsal csapata. Minden ellenfelet illik komolyan venni, de vajon tőlük kell-e tartanunk?

FZS: Tartani senkitől nem kell és nem is szabad. Amennyiben úgy játszunk ahogy azt az elmúlt hetekben tettük nem lesz gondunk. Vannak dolgok amikben fejlődünk kell, de ezeken folyamatosan dolgozunk.

bt:  Mire számítasz, ez egy rangadó színvonalú mérkőzés lesz?

FZS: A Veszprém egy jó erőkből álló csapat. Tudjuk, hogy minden meccsen csak a győzelemre törekednek, de ez nincs nálunk se másképpen. Igazi parázs mérkőzésre számítok valami olyasmire amilyen az első fordulóban volt. Ott sikerült nyernünk. Bízom benne, hogy ez így lesz most is.

bt: A legutóbbi hazai győzelem után nem voltál teljesen megelégedve a csapatunk teljesítményével. Sikerült a hibák végére járni?

FZS: Azzal elégedett voltam, hogy itthon tartottuk a három bajnoki pontot. A második félidei teljesítményünkkel akadt problémám. Átbeszéltük a dolgokat így hétfőn minden rendben lesz.

bt: A csapatunk a Horváth Szabit leszámítva egészséges, hadra fogható?

FZS: Mindenki egészséges a keretben, így a lehető legerősebb összeállításban léphetünk pályára.

bt:  Milyen eredménnyel leszel elégedett?

FZS: A pontos eredményre nem tippelnek az másodlagos, a Közönséget szolgáljuk ki maradéktalanul, legyen egy élvezetes, hajtós mérkőzés és a három bajnoki pont maradjon Újvárosban.

Madarász János - Veszprém

Madarász János vezetőedző - Veszprém Madarász János vezetőedző - Veszprém

bt: Szerinted ez a meccs egy rangadó lesz?

MJ: Természetesen rangadó, hiszen két jó csapatról beszélünk, bár a mi játékunk jelenleg eléggé hektikus: tudunk jól és rosszul is játszani. Nem túl racionális és nem túl kiegyensúlyozott a teljesítményünk. De úgy gondolom, ha eléggé koncentráltak vagyunk és a játékosok azt csinálják, amit kérek tőlük, akkor bizony mindenkire veszélyesek tudunk lenni.

bt: Belenézve az elmúlt hetek mérlegébe azt gondoltam, hogy  kezdetek csúcsformába kerülni, vagy talán már abban is vagytok. Nem így van?

MJ: Nem, abszolút nem! A csúcsformáról még nagyon nehéz beszélni, vagy nagyon távol áll még tőlünk, hiszen rengeteg gonddal küzdünk. Sérülések, betegségek illetve formahanyatlások teszik nehézzé a dolgunkat. Ettől függetlenül a csapatunk és a játékosok jó úton járnak, már csak idő kérdése, hogy mikor legyünk kiegyensúlyozottak!

bt: Milyen tervvel érkeztek Dunaújvárosba? Mi lesz a célod?

MJ: Több minden jár a fejemben.  Nem azért nem válaszolok erre pontosan, mert nem akarok, de túl sok lehetőség jár még a fejemben. Attól függ, hogy ki áll majd a rendelkezésemre - az alapján fogom majd a taktikát is felállítani, hiszen betegségekkel küszködünk és nem tudom, hogy milyen kerettel érkezek Dunaújvárosba. Nyilván, ha erőssel, akkor olyan taktikát fogok választani, amit a csapatom végre tud hajtani de ha mondjuk meghatározó játékosaim hiányoznak, akkor egy másikat, hiszen nekem azt kell tudni, hogy ki mire alkalmas.  

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB