Oldalsáv

A futsal reklámja lett

2015. november 23.
A futsal reklámja lett a Dunaferr DF RENALPIN FC – Futsal Klub Veszprém 5:0 (3:0) mérkőzés. Hibátlan csapategységgel, látványos játékkal, Reveland kivételes kapusalakításaival, és nagyszerű Közönség előtt a mieink itthon tartották a pontokat.

A kilátogatók örömére ezen a napon is két fellelkesült, győzni akaró csapat lépett a pályára a Dunaújváros Sportcsarnokban 2015.11.23-án hétfőn este. A hazai csapat ezúttal a Reveland - Aradi - Nagy - Fekete - Ivacs, míg a szembenállók a Schmidmajer - Németh - Tatai - Boromisza G. - Tar összeállításban kezdték meg a csatát. A kezdő sípszótól kiderült, hogy itt senki sem fog a másik hibáira várni, mindkét csapat a saját kezébe vette a sorsát. Szerencsénkre végig a mieink domináltak.

Kiváló rajtot véve egy remek Hosszú - Horváth N. akció nyomán rezdült meg a háló 1:0, és a sportcsarnok a közönség reagálása nyomán a 3. percben. Ezt követően a vendégek azonnal egy gólt ígérő támadással válaszoltak, Németh lövése mellé vágódott. Egy pillanatnyi hezitálás nélkül a hazai csapatból Horváth N. és Hosszú, a Veszprémből Boromisza Dániel és Tatai vették tűz alá az ellenfelük kapuját. A vendégek nyomását a két sarokrúgásuk, valamint erre válaszul Reveland, mint kiderült: 40 percig tartó hibátlan külön show-ja is igazolta. Innét az utolsó pillanatig szigorú és villámgyors játszmát láthatott a fellelkesült közönség. A nagy vágta első tíz percét a vezető gól sorsát intéző Hosszú - Horváth N. páros zárta le, ezúttal Hosszú élvezte a gólpasszt és lőtt védhetetlenül a hálóba: 2:0. A találatot követően a vendégek időkéréssel próbálták rendezni a soraikat a 12. percben, amit a folytatástól bemutatott még keményebb fellépésükkel és Boromisza Gábor bombájával igazoltak. Püspök sárga lapot kapott. A piros-fehérektől Schrancz, majd Aradi egy- egy lövése után Klacsák már sikerrel vette be a kaput és máris 3:0 a 17. percben.

A félidei hajrára még Hosszú - Schrancz és fekete is bemutatták, hogy maradt még a puskaporból. A játékrészt Boromisza G. nagy lövése zárta. A második menet első négy percét a vendégek még elszántabb rohamai és Reveland elképesztő mutatványai vezették be. A kemény látványosságot csak fokozta Hosszú és Klacsák egymást követő nagy lövései az 5. és a 6. percben. A Veszprém masszív letámadásából a vendéglátók Nagy és Horváth N. lövéseivel tudtak kibújni a 7. és 8. percben. Utóbbi egy sárgát is kiharcolt magának. Innét úgy tűnt, hogy a vendégek mindent „egy lapra” tettek fel, hiszen sorozatos bombáikkal elképesztően nagy nyomás alá helyezték a hazai kaput. A zárótűzből Vas háromszor is, mellette Boromisza Dániel, Tar, Püspök és Tatai is kivette a részét a következő hét percben. A 12. percben Madarász János időt kérve még szervezettebbé tette a rohamokat, nagy kockázatot vállalva a csapatát az 5:4-ben játszatva is megpróbálta a felzárkózást. Az iszonyatos feszültséget egy emberként harcolva, gól nélkül bírta ki a DF és azt egy Fekete – Bognár lerohanás oldotta fel. Az utóbbi góljával 4:0 - a 17. percben. A pontot az „I”-re Horváth Norbert elegáns emelése tette fel az 5:4-ben játszók üres kapujába, amivel beállította az 5:0-s végeredményt, még ugyanabban a percben. A vendégeket ekkorra végleg elhagyta a szerencséjük, hiszen a kezdés után egy üres kapus helyzetet is elpuskáztak, a többit a tűzpárbajokat kedvelő, extázisban dolgozó Reveland és a vele együtt vibráló Csapatunk megoldotta. A hátralévő két percre egy huszáros hazai roham maradt Hosszú lövésével, amikre Boromisza Gábor (aki közben egy sárgát is begyűjtött) válaszolt. Parádés egy futsal este volt - egy pillanatnyi megállás nélküli, óriási tempójú mérkőzéssel.

A Dunaferr DF Renalpin egyre érettebb játékkal, megérdemelt győzelmet aratott egy olyan csatában, ahol az ellenfél is kiváló teljesítményt nyújtott.

 

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB