Oldalsáv

A hétfőre készülünk

2015. november 28.
A Futsal férfi NB I. 11. fordulójában kerül sor az ARAMIS SE - DUNAFERR DF RENALPIN FC mérkőzésre, a Budaörs Városi Sportcsarnokban, 2015.11.30-án hétfőn, 18.30-kor.

Bár a két csapatnak a tabellán elfoglalt helye ebben a pillanatban jelentős, a sportszerűség és a vendéglátó csapat hagyományai is arra figyelmeztetnek bennünket: várhatóan ez is egy komoly összecsapás lesz.

Az Aramis a sportágat megalapító „patinás” csapatnak számít. Ezt gyakran két időponthoz is kötik. Az egyik 1978. május 1. a megalakulásé, a másik  1998. május 25. az első NB I-es bajnokságuk megnyerése. Az egyesületük azóta számos hazai és külföldi diadalt és trófeát mondhat a magáénak.

Ezzel összecseng vezetőedzőnk, Fehér Zsolt hétfői nyilatkozatának egyik részlete is:

Fehér Zsolt Fehér Zsolt

bt: Mit vársz a következő héten? (2015.11.30-án az Aramis ellen?)

FZS: Aramis otthonába látogatunk, ami nagyon-nagyon nehéz mérkőzés lesz. Az egy dolog, hogy az ellenfelünk egy jó csapat, egy másik nehézség, hogy nagyon rossz pályával rendelkeznek. Lassú és a talaja is nagyon kellemetlen, amihez mi nem vagyunk hozzászokva. Egy teljesen más taktikával egy másik csapat fog ott a mi színeinkben pályára lépni, mint aki a mai nap folyamán itt játszott.

bt: De ugye megsúgod nekünk, hogy a győzelem reményével?

FZS: Egyértelműen: Annyira már megismerhettetek engem ebben a néhány hónapban, hogy mindig a győzelemre próbálom felkészíteni a csapatunkat, úgy küldöm őket a pályára, és ha nem úgy sikerül - akár győzelem esetén is  - elég szépen megdorgálom őket. Ez így lesz a mai nap folyamán is - megígérem neked.

Egyesületünk a hétfői (2015. november 30.), Aramis elleni mérkőzésre ingyenes szurkolói autóbuszt indít. Bővebb felvilágosítás és jelentkezés munkatársunknál, az alábbi telefonszámon lehetséges: +36/70-776-1754.

Gyertek, szurkoljunk együtt Budaörsön is!

Hajrá Újváros, hajrá Dunaferr! 

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB