Oldalsáv

A második a nyolcadikkal meccsel

2015. november 30.
Elbizakodottság nélkül, alaposan felkészülve vág neki a csapatunk az Aramis elleni, idegenben megvívandó mérkőzésnek, amire Budaörsön a Városi Sportcsarnokban kezdéssel kerül sor 2015.11.30-án hétfőn, 18.30-tól. Vendéglátónk az Aramis SE, aki jelenleg a 8. helyen áll a tabellán.

A mai (egyébként jóhírű) ellenfelünk mérlege ebben a bajnoki szezonban meglehetősen szerény. Két győzelem mellett 2 győzelem és 6 vereség áll az eredménylistájukon. Ennek egyik magyarázata lehet a 33 lőtt és a 49 kapott gól, ami eddig összesen 8 pontot hozott a számukra.

Jelenlegi legeredményesebb gólvágójuk a lista 17. helyén álló Szeghy Szabolcs, aki eddig 8 találatot ért el. A 24 éves játékos a pályafutása során 34 válogatottsággal és összesen 151 NB I-es mérkőzéssel dicsekedhet.

Szeghy erre a szezonra tért vissza a hazai csapathoz, ahol korábban már három és fél évet húzott le. Vele együtt érkezők közül szintén igazi húzó emberként számítottak a nálunk is megismert Safar Iuliu Tony-ra is.

A csapatot Frank Tamás, mint játékos-edző dirigálja, aki mint rangidős játékos meghatározó személyisége a csapatának. Az 1975 Mikulásakor született sportember 29-szeres válogatott és eddig 225 NB I-es mérkőzésen lépett pályára.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB