Oldalsáv

A következőt is meg kell nyerni!

2016. január 18.
Az MVFC-Berettyóújfalu–Haladás bajnoki futsal mérkőzés 5–1-re végződött 2016.01.15.-én pénteken. Ennek fényében még érdekesebb lehet a következő beszélgetés, amit Hegedűs Ferenccel az MVSC elleni fiaskó után folytattunk. A kiváló kapus a Csömör ellen ismét a mi győzelmünket tervezi!

Hegedűs Ferenc Hegedűs Ferenc bt: Képtelen egy helyzet: egy vesztes meccs után is gratulálok neked ez egy borzasztóan nagy teljesítmény volt!

HF: Köszönöm szépen, de az egész csapat nevében is. Nagyot küzdöttünk, de ma a kapu előtt gyengébbek voltunk. Rengeteg technikai hibával játszottunk – ez jött ma ki!

bt: Óriási bravúrokat csináltál a kapuban, de volt két pillanat, amikor mégis megvertek. Mivel?

HF: Erre nehéz választ adni ezt újra vissza kell nézni. Meg is fogjuk tenni, kielemezzük és levonjuk a következtetéseket. 

bt: Milyen volt az ellenfél a pályáról, sőt a kapuból nézve? Veszedelmes, félelmetes?

HF: Nyilvánvalóan mindenki ismeri a Berettyóújfalu csapatát. Egy nagyon rutinos, válogatottakkal telitűzdelt alakulat. Nagyon erősek, taktikailag felkészültek, ami ma meg is látszott: kevesebb kapott góllal tudták lehozni a mai meccset, mint mi.

bt: A mérkőzés hajrájában, az utolsó hat percben vészkapussal küzdöttetek. Azt hogyan éli meg az ember? Nem mentél volna inkább előre a mezőnybe játszani?

HF: Nem. a mezőnyjátékosok technikailag sokkal képzettebbek, illetve fejben sokkal gyorsabbak. Mi a kapusok más mozgást csinálunk az egész pályafutásunk során ezért jobb, ha ők harcolnak a mezőnyben.

bt: Hogy éled meg ezt a dolgot? Mennyi idő kell ahhoz, hogy regenerálódj a vereség után?

HF: Ezt egyből el is kell felejteni, levonni a következtetéseket és jön a következő mérkőzés, amit meg kell nyerni!

bt: Meg is fogjátok nyerni?

HF: Minden bizonnyal!        

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB