Oldalsáv

Bizakodva készülünk tovább!

2016. január 9.
A DUNAFERR DF RenAlpin FC - Swietelsky Haladás VS 2:1-re végződött Magyar Kupa mérkőzés első fordulója után vezetőedzőnk Fehér Zsolt a látottakról elégedetten nyilatkozott, de egy rossz hírt is megtudtunk tőle!

bt: Gratulálok ehhez a harcos győzelemhez!

FZS: Köszönöm a csapat nevében is. Úgy gondolom, hogy rászolgáltunk volna arra, hogy több góllal is megnyerjük ezt a mérkőzést. Sajnos nem sikerült a helyzeteinket értékesíteni ezért egy gólos előnnyel várjuk a január 20-i visszavágót.  Nagyon bízok abban, hogy betudunk jutni a négy közé. Nagyon nehéz dolgunk lesz Szombathelyen, de mindent megpróbálunk annak érdekében, hogy ez sikerüljön.

bt: taktikusan, kivárva tudtatok játszani, nem vitt el a hév benneteket….

FZS: Úgy gondolom igazi kupamérkőzés volt. Mindig mondják, hogy „milyen egy kupa meccs?” - hát ilyen egy igazi kupameccs! Mindkét csapat nagyon taktikusan játszott – ezért volt az, hogy ilyen kevés gól született, pedig a mi találkozóinkon mindig gólszüret van! Most mindenki beleadott apait-anyait ezért született ez a nagy taktikai csata és a szűk eredmény.

bt:Az utolsó hat másodpercre  időt kértél. Vártuk, hogy valami csoda történik!

FZS: Igen, van egy oldalberúgás variációnk, amit szerettünk volna megcsinálni, de a Hosszú Ádám egy kicsit rosszhelyről indult ezért ott majdnem történt egy kis galiba, majdnem gólt kaptunk. Hál’ Istennek ez nem történt meg, mert talán ő is mellettünk van, mert látja, hogy nagyon sokat dolgozunk azért, hogy sikeresek legyünk.

bt: Nagyon jól tempót tudott váltani az egyik játékosod, Hosszú Ádám, aki nem csak őrületes bombákkal operált…

FZS: Igen az Ádám egyre jobb formába lendül és örülök neki, mert így mind a mi csapatunkat, mind pedig a válogatottnak nagy segítségére lehet. Egy picikét korábban le kell hozni a kelleténél, mert úgy veszem észre, hogy még mindig erőnléti problémái vannak. Ettől függetlenül, amikor a pályán van mindig jó dolgokat csinál!

bt: Valami bosszantóan közel van egy nagyon jó csapat elleni bajnoki meccsetek. Ez hogy jön össze?

FZS: Úgy, hogy igazság szerint ez egy jó felkészülés volt a hétfői Berettyóújfalu elleni mérkőzésre. Ami probléma, hogy több sérült is van a csapatban. Úgy látom, hogy a Horváth Norbi is megsérült és ő rá sem tudok számítani a hétfői mérkőzésen. Úgy gondolom, hogy jól készültünk arra a találkozóra! Szeretnénk itthon tartani a három pontot, de tudjuk, hogy az nagyon nehéz lesz – tudjuk, hogy a Berettyóújfalu Magyarország egyik legjobb csapata.

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB