Oldalsáv

Ez egy komoly forduló volt!

2016. január 13.
Nézzük csak mire ment egymással a hazai futsal élmezőnye a 13. fordulóban?! Voltak-e úgynevezett lefutott sima meccsek, vagy a Dávidok nem hagyták magukat a Góliátokkal szemben?! Voltak-e tartalékosan kiállók? És volt, aki a legjobbjától búcsúzott el a játék végén.

Azt már szombat óta tudjuk, hogy  Futsal Club Veszprém - Rába ETO összecsapás a meglepőnek aligha mondható 3:6-ra végződött. A Veszprém nagyot küzdve is most csak erre volt képes. A zöldek sem lehettek maradéktalanul boldogok, hiszen a mérkőzés vége a kiváló Dróthtól való búcsúzást is jelentette.

A lista számunkra legizgalmasabb fejezete  a     DUNAFERR DF RENALPIN FC - MVFC-BERETTYÓÚJFALU mérkőzés ígérkezett, amely most már igazi rangadóként vonulhat be a futsal történelembe. Szigorú, kemény taktikai csata, és nehezen megemészthető történések közben született az 1:2-es végeredmény, amely helycserét hozott a felek között a tabellán. 

A SWIETELSKY HALADÁS VSE számára egy kötelező győzelmet jelenthetett  Déli Futsallal való mérkőzés, amit egyrészt mutat a sorozatban sok (9) lőtt góljuk, de talán egy kis elbizakodottságra utalhat a 9 bekapott találat. A végeredmény tehát 9:5.    

A talán jobb sorsra érdemes ARAMIS SE a RUBEOLA FOOTBALL CLUB-ot fogadta. A 7:4-es végeredmény itt is elgondolkodtató kell legyen az összes középcsapat számára, hiszen az itteni vendégek már 4 lőtt góljukig jutottak és előbb-utóbb valaki kihúzza a gyufát és a Rubeola pedig behúzza a becsületbeli pontjait… 

Végül itt van a hétfői ellenfelünk a GÖCSEJ SK, aki a NYÍRGYULAJ KSE-t fogadta és mindössze egy góllal maradt alul a viaskodásban: 4:5-ös vereséget szenvedtek. 

Úgy látszik valamennyi csapat komolyan vette a játékot és önmagához képest nagy küzdelemben sok találatot ért el. Kivéve a mi meccsünket, ahol a kupa hangulathoz illően szoros egy gólos különbséggel zártak a felek.

A tabella pedig így alakult: honlapunk jobb oldali menüsávjában: Tabella - NBI 2015/2016, vagy: http://futsalhungary.hu/

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB