Oldalsáv

Hosszúra nyúló forduló

2016. január 19.
Egy héten át három részre törve zajlik a Férfi Futsal NB I. 14 fordulója. Az első játék már január 15-én lepergett, a legtöbb eseményt e körben a január 18.-a hétfő hozta: ekkor négy meccset játszottak, míg a záró fordulóra 22-én pénteken kerül sor. Nézzük sorban az eredményeket.

Hajrá Dunaferr! Hajrá Dunaferr! Túl vagyunk a Férfi Futsal NB I. 14. fordulójának legtöbb eseményén. Az első már szinte történelem, hiszen az elmúlt pénteken játszották le az  MVFC-BERETTYÓÚJFALU- SWIETELSKY HALADÁS VSE 5 – 1-re végződő mérkőzést. Úgy tűnik az MVSC-t igen jó formába hoztuk Dunaújvárosban, hiszen a szerdai Magyar Kupa visszavágós ellenfelünket alaposan helyben hagyták.

A folytatásra 2016.01.18.-án hétfő este került sor. A számunkra legfontosabb a mieink imponáló sikerét hozó: RUBEOLA FOOTBALL CLUB - DUNAFERR DF RENALPIN FC 0:7-es találkozó.

Szintén magabiztos győzelmet jelent a RÁBA ETO - ARAMIS SE 10:0-s gondolom nem túlzunk, amikor a „kiütéses jelzővel illetjük. És a végül a hazaiak majdnem megszorították a vendégeket a NYÍRGYULAJ KSE- FUTSAL CLUB VESZPRÉM 3:4-ra végződő viadal.

A záró fordulóra a Déli Futsal - GÖCSEJ SK mérkőzésre 2016.01.22 péntek 20:30-kor kerül sor. 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB