Oldalsáv

Lenullázta a sereghajtót a Dunaferr

2016. január 19.
Az első félidőben négy, a másodikban három gólt szerezve aratott nagyon sima, 7-0-s győzelmet a Rubeola FC elleni bajnokin a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata. Fehér Zsolt együttese a játék minden elemében jobb volt ellenfelénél, s ilyen arányban is megérdemelten örülhetett a sikernek.

Csömörön, a sereghajtó Rubeola FC otthonában lépett pályára ma este a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata a bajnokság 14. fordulójában. Az este hét órakor kezdődő összecsapás egyértelmű esélyese a Dunaferr csapata volt, mely Dunaújvárosban 9-4-re győzte le ellenfelét, ám a hazaiak is nagyon fogadkoztak, hogy megszerzik első pontjaikat a szezonban, így érdekes találkozó várt a felekre. Melynek elején vészkapus taktikával igyekezett meglepni együttesünket a Rubeola, ám az első öt percben ebből inkább a mieinknek volt helyzete, majd a 6. percben a csömöriektől érkezett Varga Csaba már betalált a hazai kapuba, majd Schrancz Balázs is megtette ugyanezt nem sokkal később, így korán kétgólos előnyt szerzett csapatunk (0-2).

Mely a folytatásban sem igazán engedte kibontakozni ellenfelét sőt, a félidő derekán Horváth Norbert már a harmadik dunaújvárosi találatnak örülhetett sőt, mikor Hosszú Ádám is mattolta a házigazdákat, gyakorlatilag el is dőlt a találkozó (0-4). Különösen úgy, hogy Hegedűs kapus és a védelem is biztosan állt a lábán, így hiába próbálkoztak a vendéglátók, nem sok esélyük volt arra, hogy betaláljanak, arra meg aztán pláne nem, hogy nyílttá tegyék a mérkőzést, így a félidei szünethez érve megmaradt a mieink négyfás előnye.

A térfélcserét követően Klacsák Bence gondoskodott arról, hogy már reménye se nagyon maradjon a vendéglátóknak a pontszerzésre, így a 22. perctől már csak arra kellett törekednie együttesünknek, hogy megőrizze magabiztos vezetését (0-5). Ezt remekül meg is oldották a Dunaferr DF Renalpin FC csapatának játékosai, akik nagyon odafigyeltek védekezésükre, így a mérkőzésről eltiltott, s ezúttal csak a lelátón helyet foglaló Fehér Zsolt vezetőedző is elégedetten szemlélhette a találkozót. Melynek véghajrájában ismét fölénybe került csapatunk, s hosszú, illetve Ivacs góljaival kialakította a 0-7-es végeredményt.

Rubeola FC – Dunaferr DF Renalpin FC 0-7 (0-4)

Gólszerzőink: Hosszú 2, Varga 1, Schrancz 1, Horváth N. 1, Klacsák 1, Ivacs 1

Dunaferr DF Renalpin FC: Hegedűs, Klacsák, Schrancz, Horváth N., Hosszú Á. Csere: Bognár, Aradi, Nagy, Varga, Ivacs. Edző: Fehér Zsolt.

Zemankó Zoltán
Dunaújváros Online

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB