Oldalsáv

Az utánpótlás is kemény feladat előtt áll

2016. február 20.
A Dunaferr DF RENALPIN FC teljes stábja nagy feladatok előtt áll ezen a hétvégén. A Magyar Kupa elődöntőjébe jutott NB I.-es csapatunk szombaton próbálja kiharcolni a vasárnapi döntőbe szóló meccsjegyét. Az utánpótlás csapataink egy hosszú túra után Nyírgyulaj hasonló korú csapatai ellen veszik fel a harcot vasárnap délután. Ennek előzményeiről Facskó József a fiatalok vezetőedzője tájékoztatott bennünket!

bt: Az elmúlt hétvégén nagyon szép eredményeket produkált az U17 és az U20-as csapat is. Sikerült ezt a jó hangulatot a hétközi munkában is megőrizni?

FJ: A kudarc a jellemet, a siker a csapatszellemet erősíti. Mi főleg az U17-es csapattal több nagy pofont álltunk már ki, így járt már a sikerből is. Természetesen a létszámon és a hangulaton is észre lehetett venni az elmúlt heti eredményt.

 

bt:  A Nyírgyulaj csapatához egész komoly túra után juthat el az ember. Az ilyen életkorú játékosokat mennyire veti vissza az ilyen hosszú utazás?

FJ: Itt visszatérnék az előző kérdésre, mert ha jó a hangulat a csapaton belül, akkor ez a túra nem fáradtság, inkább értékesen együtt töltött idő, ami formálja a közösséget.

 

bt: Pillanatnyilag mit tervezhetsz, sikerül a legerősebb összeállításban pályára lépnetek?

FJ: Voltak a héten betegségek, kisebb sérülések, de úgy érzem, hogy most mindenki ott akar lenni a csapatban, ezért szerintem szinte teljes létszámmal tudunk elutazni.

 

bt: Idegenben szerepeltek. Milyen eredményt vársz a fiúktól?

FJ: Akár itthon, akár idegenben lépünk pályára, győzni szeretnénk. Egyébként szoros mérkőzésre számítok mindkét korosztályban, ahol reményeim szerint, jó eredménnyel és egy-két újonnan begyakorolt figurából szerzett góllal, azaz szakmai előrelépéssel, mosolyogva, de kellemesen elfáradva térhetünk haza.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB