Oldalsáv

Nagy csaták előtt a fiatalok

2016. február 27.
Utánpótlás csapataink vasárnap 10 és 12 órai kezdettel az 1988 Déli FC-vel mérkőznek meg a Dunaújvárosi Egyetem Sportcsarnokában.

Az alsóházi rájátszás 5. fordulójában nagy küzdelem várható mindkét korosztály számára. U17-ben a most hozzánk ellátogató 1988 Déli FC vezeti a tabellát és a mieink a második helyen állnak. Egy hónappal ezelőtt viszonylag sima budapesti siker született, de a következő két fordulóban kétszer nyertünk, és reméljük, ez a lendület kitart vasárnapig, hogy vissza tudjunk vágni a vereségért.  U20-ban viszont fordított a helyzet és a mi fiaink a listavezetők.  Idegenben a szezon legjobb játékával 7-5-re diadalmaskodtunk, hazai pályán is a győzelem a cél. A héten Fehér Zsolt is ellátogatott az utánpótlásedzésekre, és hasznos tanácsokkal látta el játékosainkat a hétvégi mérkőzésekkel kapcsolatban. Első csapatunk vezetőedzője nemcsak a felkészülést segítette, hanem két tehetséges fiatal futsalost is a felnőttek közé vezényelt. Az U20-as Csányi Dávid és Szabó Krisztián három alkalommal is felnőtt csapattal edzett a napokban.

 

Facskó József utánpótlás vezetőedző:

Igazi rangadók előtt állunk, olyan mérkőzésekre készültünk ahol pillanatnyi forma fog dönteni, illetve az a csapat nyer majd, amelyik tovább tudja fenntartani a koncentrációt. Minden játékosra szükség lesz ahhoz, hogy itthon tudjuk tartani a három bajnoki pontot, mindkét korcsoportban! Motiválni valószínűleg külön nem kell a játékosokat hiszen U17-ben és U20-ban is a közvetlen riválissal csapunk össze.  Idősebb korosztályunk saját tabellája élén áll a mostani rivális előtt, egy esetleges győzelemmel meg is őrizné az elsőségét, hiszen ezt követően már csak egy forduló van hátra. A cél tehát adott, amit együtt tudunk csak elérni, és készen is állunk a feladatra!

exi

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB