Oldalsáv

Nagy csaták előtt a fiatalok

2016. február 27.
Utánpótlás csapataink vasárnap 10 és 12 órai kezdettel az 1988 Déli FC-vel mérkőznek meg a Dunaújvárosi Egyetem Sportcsarnokában.

Az alsóházi rájátszás 5. fordulójában nagy küzdelem várható mindkét korosztály számára. U17-ben a most hozzánk ellátogató 1988 Déli FC vezeti a tabellát és a mieink a második helyen állnak. Egy hónappal ezelőtt viszonylag sima budapesti siker született, de a következő két fordulóban kétszer nyertünk, és reméljük, ez a lendület kitart vasárnapig, hogy vissza tudjunk vágni a vereségért.  U20-ban viszont fordított a helyzet és a mi fiaink a listavezetők.  Idegenben a szezon legjobb játékával 7-5-re diadalmaskodtunk, hazai pályán is a győzelem a cél. A héten Fehér Zsolt is ellátogatott az utánpótlásedzésekre, és hasznos tanácsokkal látta el játékosainkat a hétvégi mérkőzésekkel kapcsolatban. Első csapatunk vezetőedzője nemcsak a felkészülést segítette, hanem két tehetséges fiatal futsalost is a felnőttek közé vezényelt. Az U20-as Csányi Dávid és Szabó Krisztián három alkalommal is felnőtt csapattal edzett a napokban.

 

Facskó József utánpótlás vezetőedző:

Igazi rangadók előtt állunk, olyan mérkőzésekre készültünk ahol pillanatnyi forma fog dönteni, illetve az a csapat nyer majd, amelyik tovább tudja fenntartani a koncentrációt. Minden játékosra szükség lesz ahhoz, hogy itthon tudjuk tartani a három bajnoki pontot, mindkét korcsoportban! Motiválni valószínűleg külön nem kell a játékosokat hiszen U17-ben és U20-ban is a közvetlen riválissal csapunk össze.  Idősebb korosztályunk saját tabellája élén áll a mostani rivális előtt, egy esetleges győzelemmel meg is őrizné az elsőségét, hiszen ezt követően már csak egy forduló van hátra. A cél tehát adott, amit együtt tudunk csak elérni, és készen is állunk a feladatra!

exi

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB