Oldalsáv

Kemény összecsapás lesz

2016. március 17.
Újabb bajnoki forduló előtt áll a csapatunk: a Dunaferr DF RENALPIN FC – 1988 Déli Futsal mérkőzésre a Dunaújváros Sportcsarnokban, ma 19.30-as kezdettel kerül sor. A mieink Fehér Zsolt vezetőedző tájékoztatása szerint komoly bizonyítási vággyal lépnek pályára!

bt: Ismét bajnoki mérkőzés előtt állunk. Milyen híreid vannak a csapatunk felkészüléséről?

FZS:Már felfokozott állapotban van mindenki, szeretnénk kijavítani a legutóbbi hibáinkat, illetve megmutatni, hogy jó csapat vagyunk és szeretnénk feledtetni az elmúlt heti kisiklásunkat! Sokat dolgoztak a srácok.

bt: Egy papírforma, vagy egy presztizs meccs előtt állunk?

FZS: Amennyiben a tabellára pillantunk akkor elvileg papirforma! Na, de itt a mondat vége, mert erre már az idén ráfizetünk! Úgy készülünk, hogy ez is egy kemény összecsapás lesz!

bt: Milyen állapotban tértek haza a válogatottjaink, nem sérültek meg?

FZS: Szerencsére nincs sérülés, sőt felfokozott hangulatban lehetnek a fiúk, hiszen győztes nemzetközi mérkőzésről érkeztek haza!

bt: Az itthon készülők épek, egészségesek?

FZS: Igen, egyedül Ivacs Gabi bajlódik sérüléssel. (de remélem Péntek dr őt is meggyógyítja mára)

bt: Schrancz Balázs mellett van, aki nem léphet pályára?

FZS: Erre a kérdésre nem tudok még neked választ adni. Sajnos Balázs piros lap miatt kényszerül kihagyni a találkozót és lehet, hogy más az edzői szigor miatt nem lesz ott a pályán!

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB