Oldalsáv

Újabb bizonyítási lehetőség előtt

2016. május 23.
A 6. fordulóval folytatódik a Futsal Bajnokság rájátszása 2016.05.23. –án, hétfőn 19:00 –órai kezdettel a Dunaújváros Sportcsarnokban. Ezúttal a DUNAFERR DF RENALPIN FC-NYÍRGYULAJ KSE mérkőzésre kerül sor. A mostani ellenfelünk neve mellől a legutóbbi találkozásunk nyomán lekerült a „rosszemlékű” jelző és helyette a mindenki másra is vonatkozó „tiszteletre méltó” került.

Mai vendégeink, a „nagyküzdő” nyírségi fiúk jelenleg a rájátszás tabelláján a 3 pontjukkal őrzik az 5. helyüket. A mi csapatunk az ebben a szériában bemutatott megújult játékával a 2. helyen található a 15 pontjával.

 

A Nyírgyulaj KSE eredményei így alakultak a rájátszás alatt.

 

Az első fordulóban otthon fogadták a Dunaferr DF RENALPIN FC-t s bár a mérkőzést megelőzően érthetően nagyon fogadkoztak, a mieink egy (5-1)-es győzelemmel kezdték ellenük a rajtot.

 

A második fordulóban: SWIETELSKY HALADÁS VSE – otthonába látogattak. Ez a helyszín a vendégcsapatoknak ritkán ad jó emlékeket. (Kivéve például a mi csapatunknak, akik az elmúlt fordulóban egy imponáló (8-2) es győzelemmel tértek onnét haza.) A Nyírgyulaj mindenesetre a hagyományokat ápolva egy (6-3)-as vereséget jegyezhetett be magának.

 

A harmadik fordulóban egy igazi nyírségi rangadóra: az MVFC-BERETTYÓÚJFALU - NYÍRGYULAJ KSE mérkőzésre került sor. A (4-4)-es végeredmény mindenképen a vendégek számára volt hízelgő.

 

A negyedik fordulóban: a NYÍRGYULAJ KSE a RÁBA ETO-t fogadta. Az esemény valószínűleg egy újabb futsal ünnep lehetett a nyírbátori csarnokban. A vendégek mindössze (3-1)-es győzelme igen nagy küzdelmet sejtet.

 

A rájátszás előtt aligha gondolhatták sokan, hogy az ötödik fordulóban sorra kerülő FUTSAL CLUB VESZPRÉM - NYÍRGYULAJ KSE mérkőzés az egyenlő erők csatáját fogja hozni. Mindenesetre a (2-2)-es végeredmény ezt látszik alátámasztani.

 

A mieink rájátszásbeli teljesítményéről:

 

Ez remélhetőleg a szigorú szurkolóink számára is sok örömöt okozott, hiszen csapatunk hazai pályán a Berettyóújfalut (6-4)-re  Veszprémet (6-3)-ra,  idegenben a Nyírgyulajt (5-1)-re Haladást (8-2)-re győzte le. Vereséget igaz nagy csatában, de egyedül a Rába ETO-tól (3-1) szenvedtek el.

 

A Dunaferr DF RENALPIN FC csapata természetesen ezúttal is a korábban is sikerrel végbevitt kemény felkészülését folytatta, hiszen jó játékkal és tetszetős eredménnyel kívánják kiszolgálni a kilátogató közönséget.

 

A Csapatunk menedzsmentje ezúttal is kellemes meglepetésekkel várja a szurkolókat. Nem maradnak el a kisebb nyeremények és ezúttal a mérkőzés végén egy közős fotózkodásra is sor kerül, ahol minden érdeklődő szurkoló egy tablóra kerülhet a kedvenc játékosaival!

 

Buzdítsuk együtt a Csapatunkat: hajrá Dunaferr!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB