Oldalsáv

Újabb bizonyítási lehetőség előtt

2016. május 23.
A 6. fordulóval folytatódik a Futsal Bajnokság rájátszása 2016.05.23. –án, hétfőn 19:00 –órai kezdettel a Dunaújváros Sportcsarnokban. Ezúttal a DUNAFERR DF RENALPIN FC-NYÍRGYULAJ KSE mérkőzésre kerül sor. A mostani ellenfelünk neve mellől a legutóbbi találkozásunk nyomán lekerült a „rosszemlékű” jelző és helyette a mindenki másra is vonatkozó „tiszteletre méltó” került.

Mai vendégeink, a „nagyküzdő” nyírségi fiúk jelenleg a rájátszás tabelláján a 3 pontjukkal őrzik az 5. helyüket. A mi csapatunk az ebben a szériában bemutatott megújult játékával a 2. helyen található a 15 pontjával.

 

A Nyírgyulaj KSE eredményei így alakultak a rájátszás alatt.

 

Az első fordulóban otthon fogadták a Dunaferr DF RENALPIN FC-t s bár a mérkőzést megelőzően érthetően nagyon fogadkoztak, a mieink egy (5-1)-es győzelemmel kezdték ellenük a rajtot.

 

A második fordulóban: SWIETELSKY HALADÁS VSE – otthonába látogattak. Ez a helyszín a vendégcsapatoknak ritkán ad jó emlékeket. (Kivéve például a mi csapatunknak, akik az elmúlt fordulóban egy imponáló (8-2) es győzelemmel tértek onnét haza.) A Nyírgyulaj mindenesetre a hagyományokat ápolva egy (6-3)-as vereséget jegyezhetett be magának.

 

A harmadik fordulóban egy igazi nyírségi rangadóra: az MVFC-BERETTYÓÚJFALU - NYÍRGYULAJ KSE mérkőzésre került sor. A (4-4)-es végeredmény mindenképen a vendégek számára volt hízelgő.

 

A negyedik fordulóban: a NYÍRGYULAJ KSE a RÁBA ETO-t fogadta. Az esemény valószínűleg egy újabb futsal ünnep lehetett a nyírbátori csarnokban. A vendégek mindössze (3-1)-es győzelme igen nagy küzdelmet sejtet.

 

A rájátszás előtt aligha gondolhatták sokan, hogy az ötödik fordulóban sorra kerülő FUTSAL CLUB VESZPRÉM - NYÍRGYULAJ KSE mérkőzés az egyenlő erők csatáját fogja hozni. Mindenesetre a (2-2)-es végeredmény ezt látszik alátámasztani.

 

A mieink rájátszásbeli teljesítményéről:

 

Ez remélhetőleg a szigorú szurkolóink számára is sok örömöt okozott, hiszen csapatunk hazai pályán a Berettyóújfalut (6-4)-re  Veszprémet (6-3)-ra,  idegenben a Nyírgyulajt (5-1)-re Haladást (8-2)-re győzte le. Vereséget igaz nagy csatában, de egyedül a Rába ETO-tól (3-1) szenvedtek el.

 

A Dunaferr DF RENALPIN FC csapata természetesen ezúttal is a korábban is sikerrel végbevitt kemény felkészülését folytatta, hiszen jó játékkal és tetszetős eredménnyel kívánják kiszolgálni a kilátogató közönséget.

 

A Csapatunk menedzsmentje ezúttal is kellemes meglepetésekkel várja a szurkolókat. Nem maradnak el a kisebb nyeremények és ezúttal a mérkőzés végén egy közős fotózkodásra is sor kerül, ahol minden érdeklődő szurkoló egy tablóra kerülhet a kedvenc játékosaival!

 

Buzdítsuk együtt a Csapatunkat: hajrá Dunaferr!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB