Oldalsáv

Egy jó mérkőzést fogunk játszani

2016. október 16.
A NYÍRGYULAJ KSE ezúttal várhatóan még a szokásostól is keményebben készül ellenünk a hétfői mérkőzésre. A tavalyi szezonban jó szériát mutattak be ellenünk és az idei elmúlt fordulójában már ismét kezdtek magukra találni. A nézőtéri hangulat javítását az aznapi kettős mérkőzés is segítheti. Lovas Norbert játékos – edzővel a ráhangolódás közben beszélgettünk.

Lovas Norbert (Fotó: rangado.hu) Lovas Norbert (Fotó: rangado.hu) bt: Remekül, a Haladás elleni idegenbeli győzelemmel kezdtetek. Ez megadta az önbizalmat a szezonra?

LN: A bajnokság első mérkőzését Szombathelyen vívtuk, ahol nem mi voltunk az esélyesek, viszont ha az egész mérkőzést nézzük, akkor megérdemelten nyertünk. Sikeres rajtot vettünk, aminek nagyon örült mindenki.

 

bt:       Beláthatjuk, hogy a Rába ETO ellen kevés sansszal léphet pályára a hazai mezőny. Te minek tekintetted azt a meccset: egy erőfelmérésnek, vagy inkább egy Gála mérkőzésnek?

LN: Az ETO ellen mindig megadom a lehetőséget mindenkinek, hogy bizonyítson, hiszen úgy érzem jelenleg magasan ők a legjobb csapat és ugyebár a legjobbak ellen játszani mindig különleges élmény és érzés is. Eddig nem csalódtam a fiúkban, mert méltó ellenfelei voltunk a Győrnek.

 

bt: A Göcsej elleni vereség után az FTC-vel szemben elért döntetlen már a csapatod erősödését jelezte?

LN: A Göcsejjel szemben sajnos saját magunkat vertük meg, ami után rendet tettem a fejekben es ennek volt köszönhető az FTC ellen megszerzett egy pont.

 

bt: Nekünk igazi „mumusunk” voltatok az elmúlt szezonban, kétszer is győztetek ellenünk. Ennyire fekszik nektek a stílusunk?

LN: Remélem, hogy megmarad nekünk a  ,,mumus" jelző. (válaszolt mosolyogva)

 

bt: Hétfőn egy igazi futsal hangulatra számítunk, hiszen előmérkőzés is lesz a Nyírbátori Sportcsarnokban. A nagyszerű közönségetek miatt egy izzó katlanba érkezünk?

LN: Szerintem sokan kilátogatnak majd és egy jó mérkőzést fogunk játszani.

 

bt: Milyen eredménnyel leszel elégedett?

LN: Tippelni nem szoktam, de már azzal is elégedett leszek, ha egy szoros eredmény tudunk elérni, hiszen nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB