Oldalsáv

Egy jó mérkőzést fogunk játszani

2016. október 16.
A NYÍRGYULAJ KSE ezúttal várhatóan még a szokásostól is keményebben készül ellenünk a hétfői mérkőzésre. A tavalyi szezonban jó szériát mutattak be ellenünk és az idei elmúlt fordulójában már ismét kezdtek magukra találni. A nézőtéri hangulat javítását az aznapi kettős mérkőzés is segítheti. Lovas Norbert játékos – edzővel a ráhangolódás közben beszélgettünk.

Lovas Norbert (Fotó: rangado.hu) Lovas Norbert (Fotó: rangado.hu) bt: Remekül, a Haladás elleni idegenbeli győzelemmel kezdtetek. Ez megadta az önbizalmat a szezonra?

LN: A bajnokság első mérkőzését Szombathelyen vívtuk, ahol nem mi voltunk az esélyesek, viszont ha az egész mérkőzést nézzük, akkor megérdemelten nyertünk. Sikeres rajtot vettünk, aminek nagyon örült mindenki.

 

bt:       Beláthatjuk, hogy a Rába ETO ellen kevés sansszal léphet pályára a hazai mezőny. Te minek tekintetted azt a meccset: egy erőfelmérésnek, vagy inkább egy Gála mérkőzésnek?

LN: Az ETO ellen mindig megadom a lehetőséget mindenkinek, hogy bizonyítson, hiszen úgy érzem jelenleg magasan ők a legjobb csapat és ugyebár a legjobbak ellen játszani mindig különleges élmény és érzés is. Eddig nem csalódtam a fiúkban, mert méltó ellenfelei voltunk a Győrnek.

 

bt: A Göcsej elleni vereség után az FTC-vel szemben elért döntetlen már a csapatod erősödését jelezte?

LN: A Göcsejjel szemben sajnos saját magunkat vertük meg, ami után rendet tettem a fejekben es ennek volt köszönhető az FTC ellen megszerzett egy pont.

 

bt: Nekünk igazi „mumusunk” voltatok az elmúlt szezonban, kétszer is győztetek ellenünk. Ennyire fekszik nektek a stílusunk?

LN: Remélem, hogy megmarad nekünk a  ,,mumus" jelző. (válaszolt mosolyogva)

 

bt: Hétfőn egy igazi futsal hangulatra számítunk, hiszen előmérkőzés is lesz a Nyírbátori Sportcsarnokban. A nagyszerű közönségetek miatt egy izzó katlanba érkezünk?

LN: Szerintem sokan kilátogatnak majd és egy jó mérkőzést fogunk játszani.

 

bt: Milyen eredménnyel leszel elégedett?

LN: Tippelni nem szoktam, de már azzal is elégedett leszek, ha egy szoros eredmény tudunk elérni, hiszen nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB