Oldalsáv

Azért is gálamérkőzés lesz!

2016. november 15.
Férfi Futsal Magyar Kupa 2. fordulójában kerül sor a DUNAFERR DUE RENALPIN FC - RÁBA ETO mérkőzésre a Dunaújváros Sportcsarnokban 2016.11.16-án szerda este 19.00 órai kezdettel.

Nézzük a Rába ETO-t!

 

Ezt a remek párosítást, csakis a riválisaink kívánhatták nekünk. A hazai mezőnyben sajátmagának kupafordulós ellenfélnek, aligha kívánná bárki is a jelenleg listavezető, ebben a szezonban is a BL-ben is érdekelt, a tavalyi Magyar Bajnok és Magyar Kupa győztes Rába ETO csapatát. 

 

A most következő ellenfelünk pillanatnyilag hét győztes és egy vesztes meccsel a háta mögött, ötvenhárom lőtt és huszonegy kapott góljával, huszonegy ponttal vezeti a bajnoki tabellát.

 

A Rába ETO a mai futsal iskolák összes lényeges játékelemét jól használja fel és ezt óriási tempóban viszi a pályára. Meccseiket már a mérkőzés első tíz percében igyekeznek a javukra fordítani.

 

Játékos állományuk hazai viszonylatban a legértékesebb. Egyrészt erős külföldi bajnokságokban felkészített kiváló légiósok. A magyar játékosok pedig a korosztályos válogatottak fontos szereplői.

 

Legerősebb gólvágójuk De Ramos Jaison Francisco tizenhárom találatával a jelenlegi listavezető.

 

A Dunaferr DUE RENALPIN FC csapatáról

 

A Dunaferr ősszel megújult csapata minden hazai ellenfeléhez képest villámgyors, különleges, és rendkívül látványos játékstílust vonultat fel. Hogy ebbe a bonyolult, de sikerre született harcmodorba helyenként hibák is kerülnek? Ez bizony így van, de a döccenésekkel együtt jó irányba halad a Csapat és mindenkivel az elsőtől az utolsó sípszóig a győzelem eléréséért küzd.

 

Játékosállományunk ideális keveréke az érett, sok csatát végigharcolt és a tehetséges, tenni akaró, bizonyításra vágyó fiatal futsalosoknak. Nálunk valamennyien magyar állampolgárok. A trónkövetelő fiatalok között egymást követik a térségünkből származók.  Mi is számos válogatottunkkal dicsekedhetünk, szintén többféle korosztályban is.

 

A góllövőlistán a tavalyi gólkirály: Hosszú Ádám a jelenlegi kilenc góljával a harmadik, Klacsák Bence nyolc találatával az ötödik helyen áll.

 

A tavalyi döntő két résztvevője feszül majd egymásnak a Dunaújváros Sportcsarnokban szerda este. Tavaly az ETO nyert és vitte el Magyar Kupát. A Dunaferré ott is és a bajnokságban is második helyezés volt.

Ez egy egyfordulós megmérettetés, egy különleges kupameccs lesz. Igaz, hogy a papírforma szerint a vendégek előttünk járnak, de a mieink is kifognak tenni magukért. Akár sikerülhet is! Hajrá Dunaferr!

 

És most a szurkolókról!

 

Természetesen ez alkalommal is megtisztelő segítségként vesszük a nézőink szurkoló támogatását. Köszönjük mindenkinek a buzdítását – ezúttal is nagy szükségünk lesz rá!

 

A Club ezúttal is tartja magát a hagyományokhoz: a piros – fehérbe öltözött szurkolóink között egy ajándék Diabló Pizzát sorsolunk ki a mérkőzés szünetében.

 

Emellett ismét lebonyolítunk egy villámtornát a legjobb pontrúgó fiatal szurkolóink részére – természetesen ezt is a szünetben. A szerda esti Bajnok jutalma szintén egy Diabló pizza lesz!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB