Oldalsáv

Azért is gálamérkőzés lesz!

2016. november 15.
Férfi Futsal Magyar Kupa 2. fordulójában kerül sor a DUNAFERR DUE RENALPIN FC - RÁBA ETO mérkőzésre a Dunaújváros Sportcsarnokban 2016.11.16-án szerda este 19.00 órai kezdettel.

Nézzük a Rába ETO-t!

 

Ezt a remek párosítást, csakis a riválisaink kívánhatták nekünk. A hazai mezőnyben sajátmagának kupafordulós ellenfélnek, aligha kívánná bárki is a jelenleg listavezető, ebben a szezonban is a BL-ben is érdekelt, a tavalyi Magyar Bajnok és Magyar Kupa győztes Rába ETO csapatát. 

 

A most következő ellenfelünk pillanatnyilag hét győztes és egy vesztes meccsel a háta mögött, ötvenhárom lőtt és huszonegy kapott góljával, huszonegy ponttal vezeti a bajnoki tabellát.

 

A Rába ETO a mai futsal iskolák összes lényeges játékelemét jól használja fel és ezt óriási tempóban viszi a pályára. Meccseiket már a mérkőzés első tíz percében igyekeznek a javukra fordítani.

 

Játékos állományuk hazai viszonylatban a legértékesebb. Egyrészt erős külföldi bajnokságokban felkészített kiváló légiósok. A magyar játékosok pedig a korosztályos válogatottak fontos szereplői.

 

Legerősebb gólvágójuk De Ramos Jaison Francisco tizenhárom találatával a jelenlegi listavezető.

 

A Dunaferr DUE RENALPIN FC csapatáról

 

A Dunaferr ősszel megújult csapata minden hazai ellenfeléhez képest villámgyors, különleges, és rendkívül látványos játékstílust vonultat fel. Hogy ebbe a bonyolult, de sikerre született harcmodorba helyenként hibák is kerülnek? Ez bizony így van, de a döccenésekkel együtt jó irányba halad a Csapat és mindenkivel az elsőtől az utolsó sípszóig a győzelem eléréséért küzd.

 

Játékosállományunk ideális keveréke az érett, sok csatát végigharcolt és a tehetséges, tenni akaró, bizonyításra vágyó fiatal futsalosoknak. Nálunk valamennyien magyar állampolgárok. A trónkövetelő fiatalok között egymást követik a térségünkből származók.  Mi is számos válogatottunkkal dicsekedhetünk, szintén többféle korosztályban is.

 

A góllövőlistán a tavalyi gólkirály: Hosszú Ádám a jelenlegi kilenc góljával a harmadik, Klacsák Bence nyolc találatával az ötödik helyen áll.

 

A tavalyi döntő két résztvevője feszül majd egymásnak a Dunaújváros Sportcsarnokban szerda este. Tavaly az ETO nyert és vitte el Magyar Kupát. A Dunaferré ott is és a bajnokságban is második helyezés volt.

Ez egy egyfordulós megmérettetés, egy különleges kupameccs lesz. Igaz, hogy a papírforma szerint a vendégek előttünk járnak, de a mieink is kifognak tenni magukért. Akár sikerülhet is! Hajrá Dunaferr!

 

És most a szurkolókról!

 

Természetesen ez alkalommal is megtisztelő segítségként vesszük a nézőink szurkoló támogatását. Köszönjük mindenkinek a buzdítását – ezúttal is nagy szükségünk lesz rá!

 

A Club ezúttal is tartja magát a hagyományokhoz: a piros – fehérbe öltözött szurkolóink között egy ajándék Diabló Pizzát sorsolunk ki a mérkőzés szünetében.

 

Emellett ismét lebonyolítunk egy villámtornát a legjobb pontrúgó fiatal szurkolóink részére – természetesen ezt is a szünetben. A szerda esti Bajnok jutalma szintén egy Diabló pizza lesz!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB