Oldalsáv

Folytatódik a bajnokság

2016. december 9.
A válogatottunk Spanyolország elleni felkészülési mérkőzései miatt kimaradt egy hét a bajnoki alapszakasz sorozatából, de most újabb forduló következik.

Férfi Futsal NB I 11. fordulójában játszák le az ARAMIS SE-DUNAFERR DUE RENALPIN FC mérkőzést Budaörsön, a Budaörs Városi Sportcsarnokban 2016.12.12-én hétfőn 18:40-es kezdéssel. Az esemény fontosabb pillanatiból a FB oldalunkon élőben tájékoztatunk benneteket.

 

Ellenfél nézőben

 

Elevenítsük fel az Aramis SE-vel kapcsolatos információinkat! A most következő ellenfelünk a sportág legpatinásabb csapata. Illendőnek tűnik megemlíteni róluk, hogy a sportág rögös útját ők taposták ki és az első sikerszéria is a nevükhöz köthető.

 

Nemes ellenfélként kell velük számolni, akik úgy tűnik a szezon elején ismét új fejezetet nyitottak és egy eredményesebb évadot szeretnének produkálni. Remek profi játékosaik is vannak, akik az ellenfél megingásait könyörtelenül kitudják használni.

 

Most az előző tíz forduló után az ötödik helyen állomásoznak, amit öt győzelem, egy döntetlen és négy vereség után értek el. Negyvenhárom gólt lőttek és negyvenhatot kaptak  így lett a gólkülönbségük negatív. Mínusz háromnál tartanak. Ebből a számsorból talán azt a következtetést is levonhatjuk, hogy ők igazi megalkuvás nélküli csapat, akik győzelemre törve nem sokat bajlódnak a pontos védekezéssel. Azt, hogy hétfőn milyen taktikával vesznek bennünket ostrom alá az majd akkor  kiderül, de hogy mi komolyan vesszük őket az egészen biztos.

 

Legutóbbi hazai mérkőzésükön a minden hazai csapat keserű piruláját a Rába ETO vendégjátékát kapták a velejáró terhes végeredménnyel: 8-1-es vereséget szenvedtek. Előtte viszont egy kemény vendégjáráson voltak az éppen otthon mindenkit veszélyeztető Nyírgyulaj KSE-nél és sokak meglepetésére egy 4-1-es győzelemmel tértek onnét haza.

 

És a mi csapatunk?

 

Aligha hiszem, hogy elbizakodottan indulna útnak a Dunaferr DUE RENALPIN FC csapata az ARAMIS SE elleni mérkőzésre. Mint tudjuk a mieink tíz forduló után a bajnoki tabella második helyét őrzik. A hat ragyogó győzelem mellett ugyan két vállalható döntetlen és két sajnálatos vereség is található, de az ötvenegy lőtt gól a 23 kapottal szemben mégiscsak jókedvre adhat okot.

 

A csapatunk az I.Futsal Klub Veszprémmel vívott egy minden pillanatában igazi rangadót, amit 4-2-re nyert meg a legutóbbi hazai meccsünkön. Nem tehetünk mást, mint az ezt megelőző, szintén újvárosi mérkőzést is rangadóként kell emlegetnünk, hiszen az MVFC-Berettyóújfalu elleni csata az utolsó másodpercekig óriási izgalmakat és nagyszerű küzdelmet hozott, nem mellesleg egy 3-2-es győzelmünket.

 

Köszönjük a figyelmedet, tarts velünk a FB-on is és reméljük szurkolni fogsz nekünk 2016.12.12-én hétfőn (is) 18:40-es kezdéssel!

 

Hajrá Dunaferr!

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB