Oldalsáv

Hatalmas U15 siker a rangos Futsal7végén

2017. február 26.
Utánpótlás csapatunk a tegnapi napon (február 25-én) Kartalon, rangos mezőnyben, több tradicionális futsal klub részvételével 6. Pest megyei U15-ös Futsal7végén fantasztikus eredménnyel zárt: elhozta az ezüstérmet.

A Pest megyei U15-ös Futsal7vége egy 6 héten át tartó 35 csapatos rangos, immáron 6. éve megrendezésre kerülő téli futsal bajnokság. Csapatunk az "A" csoportba kapott besorolást, ahonnan 6 győzelemmel, 1 vereséggel, illetve 68-6-os gólaránnyal (!), magabiztosan, első helyen jutott a negyeddöntőbe. Innen szintén az előkelő első helyen, 3 győzelem, 1 döntetlen, és 18-5-ös gólarány kíséretében hatalmas teljesítménnyel -a Dunakeszi csapatával nagyot küzdve, illetve több tradicionális csapatot megelőzve (pl. Aramis, Csömör, Vác)- jutott be a 4-es döntőbe. 

Sajnos két emberünk is hiányzott, így mindössze két cserével érkeztünk a végső megmérettetésre. Itt az „oda-visszavágós” elődöntőt két 5-3-as győzelemmel abszolváltuk, de sajnos egy teljesen érthetetlen kiállítás -illetve az én lelátóra küldésem- megpecsételte a döntőt... A döntő egy végletekig kiélezett meccsen a 2. félidő elején egy öngóllal, majd a mérkőzés legutolsó percében kapott góllal sajnálatos módon 2-0-as vereséggel zárult.    Mindezek ellenére is minden dicséret megilleti a Srácokat. Ebben a rangos mezőnyben, több tradicionális futsal klub részvételével hatalmas siker ez a mai.

A legjobb kapus díjat Horváth Marcell kapta (Dunaújváros Futsal).

Mezőnyjátékosok:

Balázs Roland

Glocz Ádám

Iványi Zalán

Killer Kilián Zsolt

Kiss Norbert

Ruff Tamás

Takács Titusz

Tóth András

Pap István

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB