Oldalsáv

Felemás eredmények az utánpótlás csapatainknál

2017. április 24.
Fiú Futsal I. osztály U17 és U20 Nyugati csoport 19. fordulójában játszották le a GÖCSEJ SPORT KLUB - DUNAFERR DUE RENALPIN FC korosztályos mérkőzéseket Zalaegerszegen, a Kölcsey Gimnáziumban 2017.04.23-án, vasárnap délelőtt.

Korán ünnepeltek!

 

Elsőként a Fiú Futsal I.osztály U17 Nyugati csoport 19. forduló GÖCSEJ SPORT KLUB - DUNAFERR DUE RENALPIN FC 6 – 5 (0 - 3) viadalra került sor, 10.00-tól

 

Játékvezető: DÁVID JÓZSEF

Asszisztensek: KONDÁKOR MÁRK, KONDÁKOR TRISZTÁN

 

GÖCSEJ SPORT KLUB: 15. VÖRÖS LÁSZLÓ, 3. DOSZPOD ÁKOS BOTOND, 6. KOCSIS MARTIN, 7. BABAI MÁRK 27',  9, LUKÁCS MÁTÉ 24'31'38'39'

CSERÉK: 11.SERES GERGŐ 27', 16. OCSKÓ ZSOMBOR GÁBOR

 

DUNAFERR DUE RENALPIN FC: 12. KRAJCZÁR SZABOLCS,  6. GARDA BÁLINT 23', 8. BEBESI CSENGER BELIÁN, 9. SZABÓ MÁRK RENÁTÓ 22', 10. SZABADOS MÁTÉ 8', 10', 20', 20' (S)

CSERÉK: 3. BODA ALVE TORD ÁKOS, 7. PRIBÉK BENCE PATRIK.

 

Első ránézésre is kiderül, hogy a csapatunk korábban már megismert és kiszenvedett gyerekbetegsége jelentkezett ezen újra a mérkőzésen. Az enyhén szólva is bíztató félidei állás (0-3) a nem kívánt irányba hatott a fiatal játékosainkra, hiszen a folyamatos figyelmeztetések dacára könnyelművé vált a játékuk, aminek súlyos következménye a meglepő vereség lett.

 

Mint Facskó Józseftől a csapat edzőjétől megtudtuk: „A nagyon magabiztos előny (0-5!) birtokában a fiúk sorozatosan kockázatos megoldásokhoz nyúltak, amit az ellenfél remekül használt ki. Bár az eredmény szorossá válásánál (4-5) időt kértünk, de a kellő koncentráció hiánya miatt már nem tudtunk eredményesen visszajönni a meccsbe. Remélem a mérkőzés kegyetlen tanulsága elegendő lesz a hátralévő mérkőzések eredményes lejátszására. A hosszú bajnoki szünet mérkőzéshiánya miatt, nem tudtuk átmenteni a korábbi kedvező formánkat.”

 

Komolyan vették a dolgukat!

 

A folytatásban az U20 Nyugati csoport GÖCSEJ SPORT KLUB - DUNAFERR DUE RENALPIN FC 2 – 11 (1 - 3) mérkőzés zajlott.

 

Játékvezető: DÁVID JÓZSEF

Asszisztensek: KONDÁKOR MÁRK, KONDÁKOR TRISZTÁN

 

GÖCSEJ SPORT KLUB: 20. BENCSIK GERGŐ, 3. NÉMETH MÁTÉ, 7. BOCZFÖLDI MIHÁLY 12'39', 8. BEDI DÁVID GYÖRGY, 16. KORONCZAI PATRIK

 

DUNAFERR DUE RENALPIN FC: 12. KROKOVICS BÁLINT,     6. BARTHA ROLAND 7', 36', 7. CSÁNYI DÁVID ISTVÁN 35', 8. HAJDÚ NORBERT 4'33', 9. VELEZ DONÁT 32'32'36'.

CSERÉK: 3. GARDA BENCE, 4. Jancsovics Dániel Mihály, 5. KOVÁCS KRISZTIÁN 12', 10. BOLDIZSÁR CSABA 21'25', 40' (S)

 

A figyelmes szemlélő első pillantásra rájöhetett, hogy nem megsértve a göcsejieket ezen a mérkőzésen esélytelenül, cserejátékosok nélkül kellett fölvegyék a harcot a mieinkkel. Ráadásul a kapus poszton egy alkatilag sem oda illő fiatalember próbált megfelelni (érthetően sikertelenül) a ránehezedő kihívásoknak. Ennek tükrében föltétlen elismerés illeti meg az ellenfelet, mivel férfias tartással kiállt és végigszenvedte a vesszőfutását.

 

A Mieinket dicséret illeti, a hasonló komoly felfogásuk miatt, ami a sok rúgott góljukat hozta magával.

Fotó: Dénes J. Fotó: Dénes J.

Facskó József a csapat edzője szerint: „A bajnokságból sajnos már csak kettő mérkőzés van hátra, de ezeken az előttünk állókkal kell megküzdenünk. A most vasárnapi, a Rába ETO elleni hazai és az azt követő alkalommal a Haladással, idegenbeli csatákban való tisztes és eredményes helytállásunkhoz az eddigieknél lényegesen komolyabb teljesítményre lesz szükségünk. A felkészülésünk során és a mérkőzéseken is mindent megteszünk ennek érdekében.”

 

Hajrá Dunaferr! Hajrá Újváros!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB