Oldalsáv

Újabb rangadó vár ránk

2017. április 27.
A Férfi Futsal NB I Felső-ház 4. fordulójának rangadója a SWIETELSKY HALADÁS VSE - DUNAFERR DUE RENALPIN FC összecsapás lesz Szombathelyen, az Aréna Savariaban, 2017.04.28-án pénteken 19:15-ös kezdéssel. Két komoly terveket szövő csapat feszül majd egymásnak.

A Haladás jelenleg a hatodik helyen áll az alapszakaszból magával hozott egy pontjával. a Dunaferr a legutóbbi, a Veszprémmel szemben elért kiváló teljesítményével újból visszavette a dobogós helyezését, a harmadik helyről várja a folytatást.

A SWIETELSKY HALADÁS VSE-ről

A hazai csapat nagy kihívás előtt áll. A rájátszásra eddig nem sikerült az alapszakaszban az edzőváltást követő sikeres formájukat átmenteni. Eddig nem szereztek újabb pontokat. A felsőházi sorozatukat meglehetősen kellemetlen sorsolással, idegenben kezdték. Az első találkozó fiaskóját az Aramis elleni (8-4)-es, a másodikat az edző csere miatt különösen pikánssá vált Berettyóújfalutól elszenvedett (5-2)-es vereség hozta. A harmadik találkozó a Rába ETO oroszlán barlangjában már nem is ígért mást, mint a helytállás ehetőségét. Az a meccs a győriek (6-3)-as győzelmével zárult. És most, pénteken az első hazai mérkőzésükön valószínűleg mindent megtesznek a negatív széria megállításának érdekében.

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC-ről

Bizton állíthatjuk, hogy valószínűleg nem lesz egyszerű a dolguk. Az ellenfél ugyanis az elmúlt hétfőn parádés formát hozó DUNAFERR DUE RENALPIN FC lesz. Csapatunk is botlott már ebben a szériában. Berettyóújfaluban egy balszerencsés góllal szenvedtek (1-0)-ás vereséget. A következő próbatétel az újvárosi, a Rába ETO  elleni rangadó emlékezetes (4-4)-es döntetlent hozó rangadó volt. Ezt követte a sajnálatosan hosszú bajnoki szünet, s legutóbb a Veszprém elleni imponáló játék a megszolgált (9-4)-es győzelmük.

Mi várható?

A várható eredményt illetően nem lenni szerencsés jóslatokba bocsátkozni. Két sikerre éhes csapat fog egymásnak feszülni az Aréna Savariaban. A hazaiak megpróbálják helyrehozni a renoméjukat, a vendégek pedig tovább kívánják erősíteni a dobogós pozíciójukat. A nagy csatát, a rangadók hangulatát borítékolhatjuk. A garancia a rájátszás. Itt minden mérkőzés hatalmas jelentőséggel bír.

A csapatunk mindent megtesz majd a sikerért a pályán! Reméljük, hogy a Szurkolóink itthonról is buzdítani fognak bennünket! Az eseményről a Facebook oldalunkon „élő” írott tudósítást olvashattok.

Hajrá Dunaferr!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB