Oldalsáv

Büszkék vagyunk a Támogatóinkra - IV.rész -

2017. október 16.
Közülük most azt mutatjuk be, akiknek a tevékenysége szó szerint minden kilométeren elkísér bennünket. Ő az Autó Máté KFT., amely egy családi vállalkozás. Vezetője Máté Márton úr.

Az elmúlt időszakban az Autó Máté KFT. komoly energiát fordított arra, hogy olyan céget teremtsen, amely a piaci régiójában képes ellátni az ügyfeleinek bármilyen autójavítási igényét. Ezen fejlesztéseivel a Balaton és az ország középső részének első számú kereskedőjévé nőtte ki magát. Évente több száz Peugeot, Citroën és most már FORD márkájú új- és használt gépjárművet értékesítenek.

 

Alapelvük szerint -mint ahogy minden embernek van saját orvosa, jogásza-, úgy ők a jelenlegi és leendő ügyfeleiknek szeretnének a megbízható autós műszaki szakemberei lenni.

Az ügyfeleik bármilyen autós problémával fordulhatnak hozzájuk, mivel azokra a teljeskörű szolgáltatásuk révén, megtalálják a kedvező megoldást.

 

A Máté család elképzelése szerint a mostani rohanó világban minden szolgáltatónak és kereskedőnek kötelessége a legjobb minőséget nyújtania. Ennek megfelelően cégeik a legmagasabb szintű minőségszabvány, az ISO 9001 alapelvei szerint működnek.

 

Gyorsaság, minőség, megbízhatóság. Ezekkel az alapelvekkel a mi csapatunk is azonosulni tudott.

Ezúton is köszönjük az Autó Máté KFT. segítségét, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ránk is jellemzőek maradjanak ezek az értékek.

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB