Oldalsáv

Büszkék vagyunk a Támogatóinkra - IV.rész -

2017. október 16.
Közülük most azt mutatjuk be, akiknek a tevékenysége szó szerint minden kilométeren elkísér bennünket. Ő az Autó Máté KFT., amely egy családi vállalkozás. Vezetője Máté Márton úr.

Az elmúlt időszakban az Autó Máté KFT. komoly energiát fordított arra, hogy olyan céget teremtsen, amely a piaci régiójában képes ellátni az ügyfeleinek bármilyen autójavítási igényét. Ezen fejlesztéseivel a Balaton és az ország középső részének első számú kereskedőjévé nőtte ki magát. Évente több száz Peugeot, Citroën és most már FORD márkájú új- és használt gépjárművet értékesítenek.

 

Alapelvük szerint -mint ahogy minden embernek van saját orvosa, jogásza-, úgy ők a jelenlegi és leendő ügyfeleiknek szeretnének a megbízható autós műszaki szakemberei lenni.

Az ügyfeleik bármilyen autós problémával fordulhatnak hozzájuk, mivel azokra a teljeskörű szolgáltatásuk révén, megtalálják a kedvező megoldást.

 

A Máté család elképzelése szerint a mostani rohanó világban minden szolgáltatónak és kereskedőnek kötelessége a legjobb minőséget nyújtania. Ennek megfelelően cégeik a legmagasabb szintű minőségszabvány, az ISO 9001 alapelvei szerint működnek.

 

Gyorsaság, minőség, megbízhatóság. Ezekkel az alapelvekkel a mi csapatunk is azonosulni tudott.

Ezúton is köszönjük az Autó Máté KFT. segítségét, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ránk is jellemzőek maradjanak ezek az értékek.

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB