Oldalsáv

Büszkék vagyunk a Támogatóinkra - VI.rész -

2017. október 23.
Ezúttal a PONT-PLAN Építőipari KFT -t mutatjuk be...

A cég 1991-ben alakult az út- és közműépítési munkák építésére, tervezésére. A kezdeti kisléptékű feladatok vállalása után ma már nagyságrendekkel nagyobb teljesítményekre képesek. A térségünkön túl, az ország egész területén eleget tudnak tenni a szakterületükhöz tartozó kihívásoknak.

 

Ennek ellenére továbbra is vállalnak kisebb, de sok precizitást megkövetelő munkákat is. Az ezeken begyakorolt, a cég minden dolgozójába sulykolt igényességet jól tudják hasznosítani a nagyobb volumenű projekteken is. Ott, ahol a nagytömegű, nagy sebességű teljesítés mellett már ez is döntő tényezővé válik. Ezekkel az értékekkel és a reális vállalási áraikkal biztosítják a sikeres üzleti fejlődésüket.

 

Hosszú távra terveznek. A társaság vezetői ezt kívánják demonstrálni a megbízható partnert kereső megrendelők és a vállalati dolgozók felé egyaránt. Egyszerre törekednek a kiegyensúlyozottságra és a folyamatos megújulásra.

 

A cég vezetőinek és alkalmazottainak a felkészültsége az átlagot meghaladja. A náluk munkát vállalók biztosan számíthatnak arra, hogy megfelelő színvonalú munkájuk hosszútávon is eredménye lesz. Fontosnak tartják a gazdasági sikert, a megfontolt tervezést, a dolgozóikról való megfelelő gondoskodást és a megbízható szolgáltatási színvonal nyújtását.

 

Megfontolt tervezés, igényesség, magas színvonal, sikeres tevékenység. Ezek az őket jelentő ismérvek, számunkra is követendőek. Büszkék vagyunk arra, hogy a PONT-PLAN Építőipari KFT-t is a támogatóink között tudhatjuk.

Köszönjük a segítségüket!

http://www.pont-plan.hu/

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB