Oldalsáv

Folytatódik a bajnokság...

2018. január 7.
A 2018-as esztendő első mérkőzést a soron következő 12. fordulóban a BŐNY-SZAVILL CONSULTING ellen játszuk Győrben, a Magvassy Sportcsarnokban. A mérkőzés 2018. január 8-án 18:30- kor kezdődik.

Kellemes tények

Csapatunk a DUNAFERR DUE RENALPIN FC, az FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA ellen elért 8 – 3-as sikerével búcsúzott a hazai közönségtől. Ezt követte a bő kéthetes téli szünet, ami remélhetőleg elég volt a játékosaink rehabilitációjára és a mérkőzéséhségük kialakulására egyaránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy az őszi sorozatban megsérült két kiváló hálóőrünk, Reveland Zoltán és Rigó László már részt vett a keddtől folyó edzésmunkában.

És most kezdjük meg a ráhangolódást a hétfői összecsapásra az bőnyiekről szerzett ismereteink felfrissítésével.

BŐNY-SZAVILL CONSULTING

Az idei első ellenfelünk eddig szerény teljesítménnyel dicsekedhet, amit a tabella utolsó helyén való állomásozása is igazol. Az ellenük való játékra azonban mindenkinek érdemes komolyan felkészülni.

A velük szemben jelentős erőfölényben lévők a játék végén rendre bedarálták őket, de gyakran kemény harcok árán. A kicsit elbizakodottak, például a Fradi 0-0-ra, a Veszprém 1-0-s vereséggel zárt ellenük.

A Bőny legutóbbi mérkőzésein két nagyarányú zakót kapott, a Rába ETO, 12-3-mal búcsúztatta számukra az évet, de a Berettyóújfalu is vasszigorral játszott ellenük: ők meg sem álltak 8-0-ig. A régi szólással élve mondhatjuk ugyan, hogy hol van már a tavalyi hó, de a hétfői ellenfelünk valószínűleg a folytatásban még céltudatosabban fognak harcolni! Lódi Tamás mindenesetre nagyon komolyan készülődik a bennmaradásra, amihez egy újabb korábbi harcostársa, Harnisch Ákos is megérkezett Spanyolországból.

DUNAFERR DUE RENALPIN FC

Nehéz, de céltudatos kezdés, sok munka és nagy csaták után kellemes érzés volt rápillantani a Futsal NB I. tabellájára a téli szünetben, hiszen a csapatunk a harmadik helyen töltötte azt.

Az ellenfeleink ebben a szezonban is megtiszteltek bennünket azzal, hogy a legjobb formájukat hozták a velünk vívott mérkőzéseken. A mi esetünkben is csak az utolsó négy találkozónkat vesszük sorra.

Ez a széria a Nyírgyulaj elleni becsülettel kiharcolt, szoros hazai győzelmünkkel kezdődött. Minden vereségért kár, a mi esetünkben a következő fordulóban, a Veszprém ellen elhullajtott pontokra ez pláne igaz. A félidőben még 2-1-re vezettünk, de a körülmények, pláne egy kiállítás, rossz fordulatot hoztak. A Berettyóújfalu eddig az idei szezon domináns csapata, aki ellen a foghíjas felállásunkkal kevés esélyünk volt. Végül az évzáró meccs a Fradi ellen: izgalmas nagy csatával, szép játékkal és egy meggyőző sikerrel hagytuk magunk mögött a futsalos óévet.

A folytatást a hat győzelemmel, egy döntetlennel és a három sajnálatos vereséggel elért harmadik helyről kezdjük meg. Nyilvánvalóan az ellenfelünket nem lebecsülve, de ezúttal is győzelmi tervekkel lépünk pályára Győrben, hétfőn este.

 

balog

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB