Oldalsáv

A felkészülés jegyében

2018. október 31.
Október 19. péntek és november 5. hétfő között több, mint két hét telik el. Ez idő alatt a csapatunk számára áll a Férfi Futsal bajnokság. Az elmúlt időszakban ahányszor meglátogattuk őket egy-egy edzés alkalmával, mindig a folytatás nehéz kezdősorozatára figyelmeztettek bennünket.

Fotó: Dénes János Fotó: Dénes János

Nézzük meg együtt, tényleg keménynek ígérkezik?!

Az első nehézség az összes NB I-es résztvevő számára hasonló. Mire mindenki belendült a bajnoki küzdelemsorozat ritmusába, máris megkellett állnia a fönt jelzett időszakra. A kényszerszünet célja követhető: a magyar válogatott felkészítésének biztosítása a közeljövő komoly kihívásaira.

Erre a hétvégére minden klubcsapathoz visszatérnek a poreci torna résztvevői. Hozzánk Klacsák Bence és Pál Patrik. Szerencsés esetben kettő, egy kis pihenést adva nekik, egy tréningjük után, indul a 8. forduló.

Ezen vár bennünket a Szigetszentmiklós csapata, akik garantálhatóan a legveszedelmesebb teljesítményükre kapcsolnak november 5-én, hétfőn este fél kilenctől.

A keddi, valószínűleg professzionális frissítés után a szerda már egy vérbő kupanapot hoz a számunkra. Este már a Népligeti Elek Gyula Sportcsarnok lesz a helyszín, az ellenfél pedig az FTC.

Róluk azt azért illik felidézni, hogy soha semmiféle sportágban, pláne csapatjátékban, nem adják könnyen a sikert. Az efféle kupamérkőzéseknek egyébként is különleges varázsa van, hiszen egy meccsen dől el a továbbjutás kérdése. Durvább lesz, mint egy sima bajnoki!

Márpedig a mieinknek mi más lehet ott a célja, mint a továbbjutás. A helyzet komolyságát jellemzi, hogy a zöldek legutóbbi mérkőzését Fehér Zsolt, a Mester személyesen nézte végig, hogy élőben, a helyszínről szerezzen friss benyomásokat a veszedelmes ellenfélről.

Azt nem tudom, hogy ti mit tennétek, de egy biztos, hogy én azért csak adnék a fiúknak egy szusszanásnyi pihenőt, hogy még alaposabban tudjanak felkészülni az MVFC BERETTYÓÚJFALU elleni, a hazai pályánkon vívandó Rangadó előtt.

Nyilván Fehér Zsolt, a vezetőedző már most percre tudja, hogy akkortájt kinek mit kell csinálnia. És a Csapattal együtt azt is, hogy nekünk mi legyen a dolgunk november 12-én, hétfő este nyolctól: Szurkolni nekik a LELÁTÓRÓL!

Valahogy így: Hajrá Dunaferr! Úúúúúújváros!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB