Oldalsáv

Ez a hét is jól kezdődött!

2018. október 10.
A budaörsi 6-2-es győzelmünkkel. Reméljük máris készültök a Férfi Futsal NB I. 6. fordulójában sorra kerülő DUNAFERR DUE DUTRADE FC - RUBEOLA FC CSÖMÖR mérkőzésre, amit a Dunaújváros Sportcsarnokban 2018. 10. 12. Péntek 19:00-tól játszunk le!

Szabó Kristóf Szabó Kristóf Most pedig ki kell kiabáljuk, hogy büszkék vagyunk Szabó Kristófra, akinek fontos napja volt a már fölemlegetett hétfő csata. Ezzel kapcsolatosan kérdezgettük őt.

Nagyon remélem, hogy az elmúlt hétfő egy nagy napod volt?!

-Természetesen az volt, hiszen életem első NB I.-es mérkőzésén a DUNAFERR DUE DUTRADE FC színeiben léphettem pályára. Számomra ez egy óriási dolog. Ez volt az álmom, egy igazi Ünnepem lett ez a hétfő! Köszönöm a lehetőséget!

Milyen feladattal küldött föl a Mester?

-Tartsam meg a labdát és játszak fölfelé. Úgy érzem, hogy megoldottam, amivel megbízott. Szerencsére az előtte lévő edzéseken alaposan fel lettünk készítve, minden fontosat tudtunk az ellenfelünkről.

És mit mondtak a társaid?

-Bíztattak és ezzel sokat segítettek nekem, támogattak, hogy jól tudjam megoldani azt, amivel megbízott a Mester. Nekik ezúton is köszönöm a hozzáállásukat!

Azért igazán illett volna lőnöd egy gólt, persze minimum sarokkal!

-Peeersze, de majd legközelebb bepótolom! (Mondta nevetve)

Pénteken is komoly meccsünk lesz. Arra is keményen készülsz, vagy most egy ideig kifújod magad?

-Természetesen mi valamennyien, minden meccsre alaposan felkészülünk! Rengeteget dolgozik a csapatunk, hogy jó eredményt érjünk el mindenki ellen. Én külön is készülök, hogy ha lehetőséget kapok, ne okozzak csalódást.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB