Oldalsáv

Ez a hét is jól kezdődött!

2018. október 10.
A budaörsi 6-2-es győzelmünkkel. Reméljük máris készültök a Férfi Futsal NB I. 6. fordulójában sorra kerülő DUNAFERR DUE DUTRADE FC - RUBEOLA FC CSÖMÖR mérkőzésre, amit a Dunaújváros Sportcsarnokban 2018. 10. 12. Péntek 19:00-tól játszunk le!

Szabó Kristóf Szabó Kristóf Most pedig ki kell kiabáljuk, hogy büszkék vagyunk Szabó Kristófra, akinek fontos napja volt a már fölemlegetett hétfő csata. Ezzel kapcsolatosan kérdezgettük őt.

Nagyon remélem, hogy az elmúlt hétfő egy nagy napod volt?!

-Természetesen az volt, hiszen életem első NB I.-es mérkőzésén a DUNAFERR DUE DUTRADE FC színeiben léphettem pályára. Számomra ez egy óriási dolog. Ez volt az álmom, egy igazi Ünnepem lett ez a hétfő! Köszönöm a lehetőséget!

Milyen feladattal küldött föl a Mester?

-Tartsam meg a labdát és játszak fölfelé. Úgy érzem, hogy megoldottam, amivel megbízott. Szerencsére az előtte lévő edzéseken alaposan fel lettünk készítve, minden fontosat tudtunk az ellenfelünkről.

És mit mondtak a társaid?

-Bíztattak és ezzel sokat segítettek nekem, támogattak, hogy jól tudjam megoldani azt, amivel megbízott a Mester. Nekik ezúton is köszönöm a hozzáállásukat!

Azért igazán illett volna lőnöd egy gólt, persze minimum sarokkal!

-Peeersze, de majd legközelebb bepótolom! (Mondta nevetve)

Pénteken is komoly meccsünk lesz. Arra is keményen készülsz, vagy most egy ideig kifújod magad?

-Természetesen mi valamennyien, minden meccsre alaposan felkészülünk! Rengeteget dolgozik a csapatunk, hogy jó eredményt érjünk el mindenki ellen. Én külön is készülök, hogy ha lehetőséget kapok, ne okozzak csalódást.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB