Oldalsáv

Hazai pályán fogadjuk a Csömör csapatát

2018. október 11.
Mi már ráhangolódtunk a Férfi Futsal NB I. 6. fordulójában sorra kerülő DUNAFERR DUE DUTRADE FC - RUBEOLA FC CSÖMÖR mérkőzésre, amit a Dunaújváros Sportcsarnokban 2018. 10. 12. Péntek 19:00-tól játszunk!

Túl azon, hogy a hazai mérkőzések a többinél könnyebben látogathatók, ezt a viadalt más okok miatt is szívesen ajánljuk az érdeklődők figyelmébe.

RFC Csömör

A klub története a Rubeola futball csapat Csömörre költözésével kezdődött 97’-ben, akiket azután már ott is marasztaltak a mai napig. 97’-től a futsalban is megmutatták a tudásukat. 2004-ben már magyar bajnokok lettek. Ezt a rekordot azóta még nem tudták megismételni. Kalandos küzdelmeik után ezt a szezont már ismét az első osztályban játszák.

A szimpatikus ellenfelünk honlapján, a soron következő mérkőzéseik előtt rendre megjelenik egy nagyon szigorú elvárás, amellyel egy-egy újabb bravúrt remélnek a Tigrisektől. Ők pedig az elvárt szellemben próbálják teljesíteni az elvárásokat.

Az biztos, hogy ragyogóan, két bravúros döntetlennel kezdték a mostani szezont. Az elsőt a Haladás ellen idegenben, a másodikat hazai pályán a Nyírgyulajjal szemben hozták 2-2-re A folytatás már nem volt ilyen sikeres, hiszen előbb a Veszprém bánt el velük idegenben 4-1-re, majd hazai pályán zártak egy kínos 8-2-es fiaskóval az Aramissal szemben. Végül egy tartható 

3-1-es vereséget szenvedtek az erre a szezonra megerősödött Debrecentől. A szerény produkció hozta a számukra az utolsó előtti, a kilencedik helyezést és a vele járó két pontot.

Három kiváló ismerősünk is érkezik a csapat színeiben Dunaújvárosba: Józsa Tamás és Varsányi Áron is volt a Dunaferr játékosa, Takó Csaba vezetőedző pedig az elmúlt szezonban vitte az újvárosi csapatot.

 

DUNAFERR DUE DUTRADE FC

A dunaújvárosi csapat mostani, menetelését elég alaposan végigkövethettük. Röviden összefoglalva így pörögtek az események.

Remekül kezdődött az őszi idény. A BME BT FC ellen idegenben, a régen várt sziporkázó játékkal született az első 6-1-es győzelmük.

A második forduló tanulságos hazai csatát és 7-4-es vereséget hozott a Kútház Haladás VSE ellen. Azóta az egyenletes, meggyőző, és látványos játékuk nyomán, sorozatban születnek a Fehér Zsolt vezetőedző által újrahangolt csapat győzelmei. A Nyírgyulaj ellen idegenben 4-1, Hazai pályán a Veszprém ellen 5-3, legutóbb pedig az  Aramis SE csarnokavatóján a szintén jól hangzó  6-2.

A Dunaferres legénység ezúttal sem egy kiscsapat, vagy az NB I. újonca, hanem egy magbecsült ellenfél ellen készül. Ahogy szokta: aprólékosan megtervezett sok munkával.

Gondolom nem esünk túlzásba, ha ezúttal is egy meggyőző hazai győzelmet és hozzá látványos játékot hozó mérkőzésre számítunk.

Végül, de nem utolsó sorban

A Klub menedzsmentje a ráhangolás időszakában interaktív játékokkal és egy sor híradással tartja ébren a szurkolói figyelmét. A mérkőzést a csapat névadó szponzora, a Dunaferr munkavállalói a munkahelyi belépőkártyájukkal díjtalanul nézhetik meg. A távolmaradók informálását a Sportstream Livestream videós közvetítésével, és a már hagyományos élő, írásos tudósításával biztosítja a csapat közösségi oldalán.

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB