Oldalsáv

Komoly dolgunk van

2018. november 1.
Nem is egy, hanem rögtön három jelentős feladat, de most egyelőre az elsőre, a Férfi Futsal NB I. 8. fordulójában sorra kerülő SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL-DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzésre készülünk, ami Szigetszentmiklóson az ÁJTI Sport-és Rendezvénycsarnokban, 2018. 11. 05-én hétfőn 20.30-kor kezdődik.

Ez pedig nagyon sok örömmel végzett munkával jár, amire hétközben, vagy ünnepnapon, délelőtt, vagy késő este, de mindig sort kerítünk. Nagy örömünkre a csapatunk kiegészült a válogatottjainkkal, akiket egy kis élménybeszámolóra kértünk.

Klacsák Bence így számolt be:

-Először is mindenkinek köszönjük szépen a sok gratulációt! A siker mindig egy jó érzés. Nem volt egy könnyű sorozat, hiszen négy jó csapattal játszottunk. Örülök ezeknek az eredményeknek és remélem, hogy ez a magyar futsalt egy kicsit megdobja.

Te is meséld el a gólodat!

-Egy szöglet után beérkeztem középre, kaptam egy labdát és a rövid alsóra bepasszoltam.

Hogy áll az összehangolódásotok?

-Úgy érzem, hogy egyre jobban összeszokunk és, ha a kisebb hibákat kijavítjuk, egy jó csapat lehet belőlünk.

Melyik poszt volt a tiéd?

-Inkább a védekezésben kaptam feladatot, de a szélen is játszottam.

Pál Patrik is feltöltődve várta a kérdéseinket.

-Éreztük a szurkolásotokat, köszönjük a buzdító üzeneteket, ahogy a gratulációkat is! Négyből - négy győzelem egy tornán, úgy érzem, hogy ez egy nagy dolog volt.

Milyenek voltak az ellenfelek?

-Szögezzük le, hogy nemzetközi szinten már nincs könnyű meccs! Úgy érzem, hogy négy jó képességű csapatot vertünk meg. Talán a görög csapaton látszódott egy kicsi rutintalanság, da többi komoly ellenfél volt.

Nagy teher volt a döntő gólod belövése?

-1-1-es volt az állás, 1 másodperc volt hátra és tízméterest rúghatunk. A lehetőséget én kaptam meg. Nem volt bennem semmiféle izgalom, hiszen ezt az edzéseken nagyon sokat gyakorlom. Tudom, hogy mikor hová akarom rúgni. Előtte már volt egy tízméteres és ott kifigyeltem a kapus mozgását, bejött a tippem és ezzel nyertünk!

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB