Oldalsáv

Ez is rangot adó mérkőzés lesz

2019. április 1.
Hogy, hogy? Kérdezhetik azok, akiknek elkerülték a figyelmét a Fustal NB I. rájátszásában született eredmények. Márpedig ma este ismét egy különleges összecsapásra, a SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL- DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzésre kerül sor, Szigetszentmiklóson a Sportközpontban, este félkilenckor.

Hogy miért lesz ez rangot adó mérkőzés?

A SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL szempontjából azért, mert a győzelmük esetén megelőznék a tabellán, a nem csak papírforma alapján rangosabb vendégüket. Ezekkel a remélt pontokkal a súlycsoportbelinek számított Csömörrel együtt, biztonságos távolságra kerülnének a kieséstől. Legalábbis egyelőre.

Evés közben jön meg az étvágy

Nagyon jól és hasonló szerencsével kezdték a rájátszást. Első ellenfélként a Debrecent fogadták és elismerhető teljesítménnyel, kihasználva a vendégeik sorozatos hibáit, 4-3-ra hozták a meccset.

A második nekifutásra a Berettyóújfalut kapták, akiktől nekik belefér egy zakó. Most viszont itt az újvárosi csapat, aki a Csömörtől vereséget szenvedett, ezért még szép, hogy ők is megpróbálják bemutatni a bravúrt.

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC számára pedig azért, hogy bebizonyítsák: vége a hét szűk esztendőnek. Már hetek óta nem fogadkoznak és elemezik a véletlenek sorozatát, hanem szép csöndben, és egyre fölszabadultan dolgoznak. A jókedvet csináló, a Debrecen elleni hazai siker után, most vendégségben, az érthető módon feltüzelt hazaiak ellen is csak a győzelemre törnek. jelenleg a Csömör mögött a harmadik helyen állnak.

A szisztematikus munka közben egy nagyon hasznos edzőmérkőzést is játszottak a TF ellen, akik nem próbababának érkeztek, hanem, hanem ahol lehetett, borsot törtek a hazaiak orra alá. Mindkettőjüknek hasznos volt ez a próbatétel.

Fehér Zsolt a Dunaferr vezetőedzője ezt nyilatkozta róla:

Nem az elért eredmény volt a legfontosabb hanem, hogy a hétfői mérkőzésre készüljünk. Ilyen éles helyzetben, mint a rájátszás, nem férnek bele egy hetes kihagyások két meccs között. Köszönö9m szépen a TF-nek, és a vezetőinek, hogy ilyen jót tudtunk játszani velük. A csapatunknak még volt mit gyakorolnia a Szigetszentmiklós elleni csata előtt, vasárnapra is jutott belőle egy feladat. Felkészülten fogunk pályára lépni hétfő este.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB