Oldalsáv

Nem csak egy sima bajnoki meccs lesz

2019. május 27.
A Férfi Futsal NB I. "A" csoport 10. fordulójában a DUNAFERR DUE DUTRADE FC- SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL mérkőzés, a rájátszás záró csatája következik, a Dunaújváros Sportcsarnokban 2019. 05. 27-én, hétfőn 19:00-tól.

Mindkét csapat a találkozó eredményétől függetlenül „be van betonozva” a bajnoki táblázaton elfoglalt pozíciójába, mégis egy jó lehetőséget nyújt nekik ez a hétfő este.

Miért lesz különleges a mérkőzés?

A Szigetszentmiklós talán megpróbál javítani a mérlegén, hiszen ez az utolsó sansza rá. Ebben a csoportban öt ponttal ők zárják a tabellát, ahogy a másikban hasonló produkciójával a BME dicsekedhet.

Ennek valószínűleg a Dunaferr és vele a szurkolók is örülnének, mert a hétfői ellenfelük abban az esetben nem olyan passzív játékkal fog jelentkezni, mint a legutóbbi mérkőzésükön, ahol a két régi újvárosin, Schrancz Balázson és Bognár Bálinton kívül más alig mutatott közülük gólra törő aktivitást. A hazai csapat pedig egy elszánt ellenféllel még alaposabban tudna hangolódni, a pénteki első bronzmérkőzésére.

A vendégek is hasonló cipőben járnak, mert ha a jövőben is az első osztályban szeretnének indulni, akkor a lehető legjobb formájukat kell beállítaniuk, a mindent eldöntő, BME elleni kiesési rangadóra.  Egy szó, mint száz, valószínűleg mindkét fél komolyan veszi a hétfő esti lehetőséget!

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC játékosai ezt gondolják a hétfő esti mérkőzésről:

Pál Patrik:

-Én úgy gondolom, hogy a Szigetszentmiklós elleni meccs is fontos nekünk! Nyilván így, hogy már biztos másodikak vagyunk a csoportban és a harmadik helyért játszhatunk, nincs akkor tétje, de ettől függetlenül nyerni szeretnénk, és itthon tartani a három pontot. Győzelemmel akarunk neki menni a Veszprém meccsnek! Olyan szempontból is jó lesz a Szigetszentmiklós elleni hazai meccs, hogy több olyan dolgot is ki tudunk majd próbálni, amit ellenük szeretnénk majd alkalmazni!

Klacsák Bence

-Fontosnak gondolom, hiszen ez az utolsó meccsünk a bronzmeccs előtt. Ez egy lehetőségünk lesz arra is, hogy bajnoki mérkőzésen gyakorolhassuk azokat a dolgokat, amik ahhoz kellenek, hogy sikeresen vívjuk meg a bronzmeccset. A felkészülés részeként kell tekintenünk erre a találkozóra, és ugyanolyan komolyan kell vennünk, mint a legutóbbi bajnokinkat.

Szeghy Szabolcs

-Egy sportembert minden mérkőzést komolyan vesz és úgy is játssza le. Ez a találkozó nem a helyezésekről szól, hanem mindkét csapatnak a felkészülését szolgálja a következő még fontosabb mérkőzéseire. Tét meccsen gyakorolhatjuk a Veszprém ellen szükséges dolgokat. Jó és hasznos estének nézünk elébe.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB