Oldalsáv

Kellemes izgalmat hozott nekünk ez a nap is

2019. október 30.
A futsal U17 válogatott stábja kiválasztó edzőtábort tartott Veszprémben, október 30-án. Erre a DUNAFERR DUE DUTRADE FC három tehetséges játékosa: Danó Dominik, Dorogi Benjámin és Szabó Zalán kapott behívót.

Ezen a válogatón tizennyolcan vettek részt, közülük négyen kapusok. A programjukban délelőtti és délutáni edzés, az ebéd és az azt követő videó elemzés kapott helyet. Büszkék vagyunk rájuk, amiért megkapták ezt a lehetőséget, szurkolunk nekik, hogy a tudásuk legjavát tudják bemutatni!

Az érintettek így vélekedtek a lehetőségről:

Danó Dominik az elmúlt héten lőtte az első felnőtt NBI-es gólját, méghozzá első labdaérintésből, az Újpest ellen. Örömmel készült a válogatóra.

Büszke vagyok magamra és a csapattársaimra is, hogy eljutottunk erre a szintre, hogy részt vehetünk ezen a válogatón. Nem vagyok ideges, csak izgatott. Nyilván a tőlem telhető legjobb teljesítményt kell nyújtanom és majd a szakemberek eldöntik, hogy az mire lesz elegendő. Az biztos, hogy a jövőben még többet és jobban kell dolgoznom, hogy érdemes lehessek a címeres mezre. Úgy gondolom, hogy a testi adottságaimat és a bal lábamat kihasználva eredményes lehetek ezen a megmérettetésen.

Dorogi Benjáminon is látszott, hogy nem csak a csütörtöki bajnoki mérkőzés járt a fejében.

Jókedvű vagyok ettől a kihívástól. Egy kis izgalommal is vártam ezt a szerdát. Remélem, hogy sikerül jó teljesítményt nyújtanom! Külön kell figyelnem a párharcokra és a csapattal való hatékony együttműködésre. Én inkább egy jó kiszolgáló vagyok, mint gólszerző, de erre is szükség van. Egyéni gyakorlásba nem kezdtem, mert úgy érzem, hogy mindhárman megfelelően felkészültünk az elmúlt időszakban, és jó formában érkezünk a válogatásra. Nagyon nagydolognak tartom, hogy hármónkat egy csapatból hívtak be, és meg is fogjuk szolgálni a bizalmat.

Szabó Zalán a Bánki 10-es tanulója is nagy örömmel készült erre a szerdára!

Kimondhatom, hogy büszke vagyok erre a behívásra és élvezem is ezt a lehetőséget. Lelkileg is fölkészültem rá. Annak is örülök, hogy a csapatunkból hárman is részt veszünk ezen a válogatáson. Mivel senki sem ígérte, hogy közülünk mindenki válogatott lesz, azt is tudomásul fogom venni, ha most megmondják, hogy miben kell fejlődjek hozzá. Akkor annak érdekében végzem a további edzésmunkámat. Az biztos, hogy ezen a felmérésen rendesen odateszem magam, hogy megfeleljek az elvárásoknak.

Jó kondícióban érkezek, azzal nem lehet gond. Az edzéseken is jobban odatettem magamat és plusz futó edzéseket is bevállaltam a siker érdekében. Az erősségemnek érzem az egy az egyben való játékot, de a védekezést is megoldom.

És még egy okkal büszke fiatal játékosunkat is bemutatunk.

A hétfői edzésre, nem először érkezett, de most remélhetőleg véglegesen a felnőtt csapatnál marad Schnierer Balázs!

Nem izgulok, de nagyon feldob ez a nap, boldog és büszke is vagyok, örülök a lehetőségnek. Szerintem minden 18 éves játékos élvezné ezt a kihívást. Szeretnék élni vele. Remélem tudom hozni a formámat. Le vagyok edzve, a nagy és a kispályán is egyaránt, a kondíciómmal és azt akarásommal nem lehet probléma. Most a taktikai elemekkel fogok megismerkedni. Szerencsére már korábban is találkoztam a régi, rutinos játékosokkal, Tisztelem őket, sokat tanulhatok tőlük. Remélem, hogy segítséget és támaszt fognak nyújtani abban, amiben fejlődni szeretnék!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB