Oldalsáv

Egy lelkesítő futsal utánpótlás forduló után

2019. november 26.
Túl vagyunk a Fiú Futsal I. osztály U17 és az U20 DUNAFERR DUE DUTRADE FC-ELTE SE mérkőzéseken, amiket a Dunaújvárosi Egyetem Arénájában játszottak le, vasárnap délelőtt.

Először az U17-es csapatunk lépett pályára, és egy küzdelmes mérkőzésen 5-3 (3-1)-es vereséget szenvedett.

Az ellenfelük három góllal meglépett a mérkőzés elején, de az utolsó percben az újvárosi Vámosi szépítő góljával mehettek a rövid pihenőre. A szünet után újból ő talált be, majd Áldott Bence ki is egyenlített. Sajnos a hajrára nem tudták ezt az állást tartani, az ellenfelük két újabb góllal biztosította be a győzelmét.

Az U 20-asok a későbbi időpontot kapták. Egy ritkán látható küzdelmes csatában, az újvárosiak  8-1 (3-1) –es magabiztos győzelmet arattak.

Góljaikat Kolompár Márk (3), Németh László (2),  Bebesi Csenger (2) , Danó Dominik (1) lőtték.

Facskó József az utánpótlás csapataink edzőjére ezen a vasárnapon is izgalmas délelőtt várt.

Facskó József (Fotó: Dénes János) Facskó József (Fotó: Dénes János) Az U17-nél még mindig létszámgondokkal küzdünk, és ez az eredményességen is tükröződik. A mai napon mindkét csapatnak gratulálok, mert kiváló szellemben, egyenlő feltételek mellett, jó meccset játszottak. Sajnos az övék lett a három pont, de ezen a fordulatos mérkőzésen a mieink is helytálltak.

Az U20-asok túlfűtött hangulatban tették a dolgukat, de ez egy korosztályos jellemző, hiszen nekik már a felnőtt csapat ajtaján kell kopogtatniuk. Végre elmondhatom róluk, hogy van egy Csapatom. Olyan emberek, akik egymásért tudnak és akarnak harcolni. Ma bizonyítottak, a 8-1 egy remek eredmény!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB