Oldalsáv

Velünk maradtak

2020. július 10.
Hihetetlen izgalmakkal folytatódik a Férfi Futsal NB I. idei nyári játékos keringése. Sokféle hír szól a komoly igazolásokról, mások szenzációkat is emlegetnek. A lehetőségeinkhez mérten, álmodozástól mentesen, a józan ész diktálta határok mentén folyik ez a munka. Nagy büszkeségünk, amikor a korábbi játékosaink velünk maradnak.

Reveland Z. - Szeghy Sz. - Horváth B. - Cseresnyés A. Reveland Z. - Szeghy Sz. - Horváth B. - Cseresnyés A.

Újratöltve

Nagy izgalommal vártunk a felek döntésére, de a mai napon végre a megfelelő, az örömhírt kaptuk az érintettektől: Reveland Zoltán ebben a szezonban is velünk tart.

Őszintén szólva leginkább az NBA játékos menedzsereitől féltünk, hogy elhalásszák tőlünk, de a klubunk velük is keményen állta a versenyt így a mi zászlónk alatt lép be a hazai férfi futsal NB I. küzdelmeibe.

Nagy az örömünk, büszkék vagyunk rád. Áruld el, hogy miért döntöttél mellettünk?

A hatodik évemet kezdem Dunaújvárosban. Jól érzem magam itt. Természetesen minden más klubbal szemben elsőbbséget élvez az újvárosi. Szerencsére sikerült újra megállapodni, úgyhogy nem nagyon volt kérdés, hogy maradok-e.

Milyen célt tűztél ki magad elé?

Az idén erőt merítek és megpróbálom újra felépíteni magam. Ez a tevékenységem már egy ideje folyamatban is van. Szeretnék tevékenyen részt venni a csapat sikerességében, és remélem nem fog ebben semmi sem hátráltatni.

Milyen eredményt szeretnél elérni a csapattal?

Egyelőre nehéz bármilyen célról beszélni, amíg nem alakul ki a keret, de látatlanban mindenképp a tavalyinál jobb eredményre számítok.

Frank Tamás vezetőedző az egyik fontos segítségének nevezett meg téged.

Elsősorban továbbra is a kapusokkal való foglalkozás lesz az egyik feladatom, de természetesen egyik rutinos játékosként mindenben támogatom!

Isten hozott Revi a sorainkban, jó egészséget és sok, a csapatunkkal közös sikert kívánunk neked és magunknak!

Jó szellemben, jelentős rutinnal

A klub vezetése Szeghy Szabolccsal is megállapodott, tehát az új szezonban velünk tart! Az ő személyében is egy kiváló szellemű, céltudatos, és rutinos játékossal erősödtünk. Néhány szót sikerült váltanunk vele.

Örömmel maradtam a megszokott közegünkben, amit ugyan nem kíméltek meg a nagy nyári személycserék, de szerencsére olyan kedvelt társaim folytatják itt a pályafutásukat, akikkel egy harcos csapatot alakíthatunk ki.

Az új vezetőedző, Frank Tamás sem ismeretlen a számomra, hiszen dolgoztunk már együtt, és bízok az eredményes közös munkánkban.

A vírusos kényszerszünetben sem puhultam el, hiszen a sok fizikai munka mellett, futsalos edzésmunkát is végeztem. Persze ez mégsem olyan, mint a szezonbeli edzésprogram, de szerencsére nem szaladtak el a kilóim.

Furcsa és kellemetlen volt az idei tavaszunk, kevés közösségi örömet adott az egész társadalomnak. Szerencsére az elmúlt kéthétben egy – két alkalommal már lemehettünk a Balatonra a barátaimmal, ami nagyon jót tett nekünk.

Azt hiszem, hogy az idei nyáron kimarad az ibizai, vagy görögországi nyaralás. Ezt most Magyarországra terveztem, mert a saját lehetőségeimmel inkább az itthoni idegenforgalmat és a kereskedelmet szeretném „támogatni”.

Egyre inkább hiányzik a közösségünk, várom, hogy pattogjon a labda és szeretnék zavartalanul fölkészülni az előttünk álló szezonra!

Kedves Szabi Barátunk! Örülünk, hogy ismét bennünket választottál! Minden erényedre szükségünk lesz ebben a szezonban is. A jó egészséget és a velünk közös sikert kívánjuk neked!

"Ördöngős Bedy" is velünk folytatja

Büszkék vagyunk rá, hogy Horváth Benedek a következő szezontól ismét a mi színeinkben lép a pályára! A kiváló technikai érzékű, nem csak a futsalban, hanem a tanulmányait tekintve is iskolázott, csupa szív játékosunkra, nagy szükségünk lesz az új szériában is. Ő vele ismét egy fiatal, elhivatott sportember erősíti a keretünket.

Kedves Bedy Barátunk, Isten hozott a fedélzeten, jó egészséget, és sok velünk közös sikert kívánunk neked is!

"Mr. Csupaszív" is velünk marad

Örömmel jelentjük, hogy a klubunk és Cseresnyés Alex, az egyik kapusunk, megállapodtak egymással, és ennek értelmében ő is velünk küzd az új szezonban.

Minden más fényezés helyett fogadjátok jó szívvel tőlünk a „Csupaszív” elnevezést, hiszen Alexnek ez a legismertebb jellemvonása. Hozzá hasonlóan sportszerű, segítőkész fiatalembert (24 éves) aligha találhatnánk a futsal élvonalában.

Kedves Alex Barátunk! Reméljük, hogy ebben az évben nagy és sportszerű küzdelemre kényszeríted a kapus társaidat, és a tétmérkőzéseid számát az eddigi 299-ről alaposan és sikeresen megemeled! Jó egészséget kívánunk hozzá!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB