Oldalsáv

Ezúttal valószínűleg felgördül a függöny!

2021. június 4.
A Férfi Futsal NB I. 9. fordulójában elmaradt ARAMIS SE - DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzésen, amit ezúttal pótolnak Budaörsön az Aramis SE Futsal Csarnokban, 2020. 12. 04. 19:35-től.

Az előzményekről

A mérkőzést eredetileg október végén játszották volna le a csapatok. A játék viszont technikai okokra hivatkozva elmaradt, mivel a rendezők a pályát elválasztó függönyt nem tudták felhúzni.  A probléma bejelentésének késleltetése, az Aramis aznapi nagyon tartalékos keretének fényében, meglehetősen rossz szájízt keltett az eseményeket követőkben

Kedvezőbb helyzetben lesznek a hazaiak

Akkor egy rossz széria után várták az egyre jobb formába lendülő Dunaferrt. Mivel egy ponttal és egy hellyel voltak lemaradva tőlük, nagy volt a tétje a mérkőzésnek.

Az eltelt időben fogadták az MVFC Berettyóújfalut és a vendégek győztek 7-3-ra. Kecskeméten is szerencsét próbáltak, ahonnét egy 6-4-es vereséggel távoztak. Ezt a hetet viszont önbizalom erősítéssel kezdték, a hozzájuk érkező Nyírgyulaj csapatát 4-1-re verték!

Az elmúlt egy hónapban változott a tabella állása, ők egy meccsel többet játszva most a hatodik helyen két ponttal állnak a Dunaferr előtt. Egyre erősebb a küzdelem a felsőházba való kerülésért. Minden egyes megszerzett pontnak mérkőzésről – mérkőzésre emelkedik az ázsiója!

Nagy a tét, ami egy komoly lehetőséget is ígér!

A kényszerűség miatt október végéhez képest jelentősen átalakult dunaújvárosi futsal csapat. A korábban már az első keretben is szerepet kapó Csányi Dávid, aki a gólképes csapatkapitány lett, valamint a játékteljesítménye alapján teljesen újjá születő Cseresnyés Alex, mint rangidősek mellé a kényszerűség és a tehetségük alapján az első sorba került Németh László, Dorogi Benjamin és Slett Kristóf is.

Ebben a keretben már helyet kapott a „nagy visszatérő” Boldizsár Csaba is, aki a jelenlegi listavezető, a Haladás ellen már az első mérkőzésén góllal mutatkozott be. Mellette a fivérek Schnierer Joel és Balázs, Gergely Milán, Danó Dominik, Szabó Kristóf, Bartha Roland, Garda Bálint és Szili Csaba is elszántan készül arra, hogy eredményesen vegye föl a harcot akár a legjobb csapatok ellen is. A nagy előrelépés, az NB I.-ben nyíló játéklehetőségek miatt további tehetségek is várnak a régóta várt álmaik megvalósulására.

Tehetség, fiatalság, lendület, szorgalom és igazi akarás jellemzi a fölkészülésüket. Nem kergetnek álmokat, komoly célokért küzdenek. Ezúttal is nagy lehetőség előtt állnak, akár helyet is cserélhetnek a vendéglátóikkal!

Facskó József, aki az U17-es korosztálytól az edzőjük, soha nem látott hittel és elszántsággal dolgozik azon, hogy a benne lobogó harci tüzet a fiatalokra is átültesse.

 

BT

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB