Oldalsáv

Hiába vezettünk a Nagykanizsa ellen

2021. október 19.
Megerősített csapatunk nem bírt a nagykanizsai alakulattal, akik így elvitték a három pontot Dunaújvárosból

Az elmúlt napokban több, korábban nálunk játszó játékos tért vissza csapatunkhoz. Oroszi Krisztián, Németh Tamás, Egejuru Godslove is úgy döntött, hogy újra teremcipőt húz. Mellettük Nagy Márk és Lajos Lóránd friss igazolásként kapcsolódott be a munkába. Jó hír volt számukra a mérkőzés előtt, hogy mindannyian hadra foghatóan, játékra jelentkeztek. Ezek a jelek bizakodásra adtak okot és egyetlen célunk a három pont otthon tartása volt.

Ennek megfelelően agilisan, magabiztos játékot mutatva kezdtük a mérkőzést és a 8. percben Bartha révén a vezetést is megszereztük, melyet a 10. percben a friss igazolásunk Lajos megduplázott. A 17. percben Szőke révén szépítettek a vendégek, de Csányi szabadrúgása után ismét kettővel vezettünk a 23. percben.

 

A vezetés, a gólok viszont mintha minket fogtak volna meg. A vendég együttes nagyobb sebességre kapcsolt és a rendre dolgozták ki helyzeteiket, a góltól pedig csak Cseresnyés bravúrjai mentették meg csapatunkat. Egészen a 30. percig.... Akkor egy másfél perces, érthetetlen rövidzárlatnak köszönhetően három gólt tudott szerezni a kanizsai alakulat és ebből a sokkból nem volt erőnk felállni, hiába támadtuk az utolsó percekig, csak helyzetekig, kapufáig jutottunk. A vége fájó vereség.

Dunaújváros Futsal - Nagykanizsai FC 3:4 (3:1)

Cseresnyés, Kovács, Csányi, Szili, Németh,

Cs.: Bán, Godslove, Lajos, Bartha, Szabó, Németh, Nagy, Perjési, Oroszi

Gólok: Bartha, Lajos, Csányi

ZZ

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB