Oldalsáv

Győzelem a sereghajtó ellen

2022. január 25.
Küzdelmes, kemény összecsapásokkal tarkított mérkőzésen sikerült itthon tartanunk a három pontot

A két csapat októberi összecsapásán is győztesen hagytuk el a pályát, de jól emlékszünk, hogy akkor az utolsó percekben szorossá tudta tenni a mérkőzést vendéglátónk. Így tudtuk, hogy nem lesz egyszerű ez a mérkőzés sem.

A mérkőzés elején, szinte a kezdősípszó után Lajos Lóri jóvoltából gyorsan megszereztük a vezetést. Azt gondolhattuk, hogy ezek után a vendégek kitámadnak és könnyebben tudunk majd helyzeteket kialakítani, gólokat szerezni. Nem így történt, a budapesti alakulat továbbra is nagyon zártan védekezet. Ez megnehezítette a dolgunkat hiszen a jól szervezett, zárt védekezést nehéz volt feltörni. A félidő derekán Csányi újra betalált, azonban a vendégek szépítettek, így újra csak egy gól volt a különbség. A lefújás előtt Boldizsár növelte előnyünket, így nyugodtan vonulhattunk a szünetre.

A második játékrészben feljebb toltuk a védekezésünket és igyekeztünk már az ellenfél térfelén labdát szerezni. A helyenként parázs, kőkemény összecsapásokkal tarkított második játékrészben Váradi Kornél, Csányi és Boldizsár góljaival magabiztosan tartottuk itthon a három pontot.

Dunaújváros Futsal – BAK 6:2

Gólok: Lajos L., Csányi D. (2), Boldizsár Cs. (2), Váradi K.

ZZ

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB