Oldalsáv

Rivális ellen folytatjuk a bajnokságot

2022. október 2.
A Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 6. fordulójában játszák le a Dunaújváros Futsal - Haladás VSE II. mérkőzést a Dunaújvárosi Egyetem Arénájában, október 3-án hétfőn este héttől.

Mi történt a kimaradt fordulóban?

Kiderült: aki a rájátszásba szeretne kerülni, már most el kell felejtse a botladozást

A Nagykanizsa pályaválasztóként 12 – 3-ra verte a saját pályáján a Szigetszentmiklóst, az UTE bizonyította, hogy komoly tervei vannak, és ezért idegenben 11-6-ra nyert a Hidegkúti SC-ellen. A PTE 7-2-re győzte le a vendég Tolna-Mözst, akik a táblázatot zárják. Haladás VSE II. Szombathelyen 4 – 2-re verte a dunaújvárosiakat megtréfáló a Mad Dogs F-t, A TFSE pedig 5-2-re az Érdet.

Néhány gondolat a Haladás VSE II-ről:

Talán a legfontosabb, hogy két hellyel és ugyanannyi ponttal állnak a mieink előtt, de azt is tudni kell, hogy ők egy mérkőzéssel többet játszottak. Legutóbb szép hazai győzelmet arattak a nekünk bajt keverő Mad Dodgs ellen, korábban simán verték a szegény Tolna-Mözst, de az UTE-nak nekik is fejet kellett hajtaniuk. A bajnokságot két döntetlennel kezdték, még szeptember elején. Alapállásban talán valami hasonló játékerőt képviselnek, mint a mi csapatunk. Egy biztos, nem városnéző túrára indulnak ezen a hétfő délutánon.

Tóth Árpáddal, a Dunaújváros Futsal edzőjével a mérkőzésre való készülődés végeztével beszélgettünk.

Áldás vagy átok volt a kényszerszünet?

- Erre a kérdésre majd csak a mérkőzés után tudok válaszolni, hiszen az eredmény önmagáért fog beszélni.  Az biztos, hogy volt időnk gyakorolni, és az eddig alkalmazott megoldásainkat ismételni. Mellette az idő lehetőséget adott a még jobb összekovácsolódásunkra.

Mivel telt az időtök?

- Edzőmeccset ugyan nem játszottunk, de keményen tréningeztünk, készültünk a következő találkozókra.

A jó szellemű csapatod bíztatóan javuló játékot produkált, de sajnos ismétlődő hibákat is.

- Sokat dolgoztunk a javulás érdekében, aztán majd a mérkőzés éles szituációban kiderül, hogy sikerül-e ebben a dologban előre lépnünk.  Remélem elkerüljük, vagy legalábbis minimálisra csökkentjük őket.

Milyen reményekkel várjátok a Haladás II. elleni mérkőzést?

- Tiszteljük az ellenfelünket, mint mindegyiket, de hazai pályán egy célunk lehet: a győzelem, illetve a kilátogató szurkolóknak örömöt szerezni.

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB