Oldalsáv

Jó csapat ellen készülődnek a mieink

2022. november 27.
Ez is egy igazi értékmérő mérkőzésnek ígérkezik. A Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 12. fordulójában az UTE – Dunaújváros Futsal összecsapást, amit az UTE Labdarúgó Akadémián játszunk le 2022.11.28-án hétfő este fél kilenctől.

A hazaiakat kell esélyesnek mondani.

Persze ettől, még okozhatunk nekik meglepetést. Hogy miért adjuk mégis a Liláknak a sanszot? Nyilván az őket a dobogó második helyére röpítő eredménysorozatuk miatt. Tizenegy mérkőzésből kilencet nyertek és két vereséget szenvedtek. Ezeket a listavezető TFSE-től és nem kis meglepetésre az Asterix Érdtől szenvedték el.

Legutóbb hazai pályájukon a Mad Dogs-szal egy szoros 5-4-et, előtte idegenben egy nem meglepő 15-5-ös győzelmet arattak a 2F BAU Tolna-Mözs csapatával szemben.

Legutóbb a céljukként a felsőházba kerülést jelölték meg, amire esélyesnek látszanak.

A Dunaújváros Futsal

A megelőző hetek tapasztalatából azt kell mondanunk, hogy bár előretekintő, sokat dolgozó, tehetséges legénységből áll a csapatunk, egy balszerencsés betegség és sérüléssorozat következményei meglátszanak az eredményeiken. Egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a mezőny többsége, és annak a pozitív eredménye máris a középcsapatok közé emelheti őket.

A hétközi munkájukat a mostoha körülmények teszik nehézzé, de az csak még dacosabbá teszi őket, hiszen felakarják küzdeni magukat a tehetségük alapján megillető helyre.

Amennyiben Tóth Árpád edzőnek legalább egy hétig a felépült játékosokból álló kerete készülhet a folytatásra, és a pályára is együtt léphetnek, bárkinek komoly ellenfélként kell velük számolni. Remélhetőleg ez már az UTE ellen is megvalósulhat!

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB