Oldalsáv

Evés közben jön meg az étvágy?

2023. március 30.
Majd a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Alsó-ház 3. fordulójában sorra kerülő Tihanyi FC ellen kiderül.

Az idézett közmondás

Mindkét csapatra igaz lehet, hiszen azt jelenti, hogy a siker egyre többre és többre ösztönöz.

A Tihany csapata

legutóbb igazán elemében volt. Az ellenfelük a 2F-BAU Tolna-Mözs volt,  akiket kíméletlenül, 8-1-re letaroltak.

Az elsőben az Asterix Érd ellen vívtak egy nagyot, azt 4-3-as győzelmükkel zárták le. Egyszóval ez a magyarázata annak, hogy pillanatnyilag ők foglalják el a Alsóház trónját. Az eddigi mérlegük: tizenkettő lőtt, és négy kapott gól. Ez viszont nem hangzik rosszul.

A legutóbbi Rácalmáson lejátszott, a Dunaújvárostól 5-3-ra elszenvedett vereség után László Gábortól a Tihanyi FC játékos edzőjétől ezt is hallottuk.

- Alaposan felkészültünk a rájátszásra.  Mindent megtettünk a sikeres folytatásért, mert szerettünk volna a Felső Házba becsusszanni, de sajnos a vírus az egész csapaton átment, ezért szinte az elejéről kezdhettük a munkánkat. Végül lemaradtunk róla. ( Belefektetett unka pedig lehet, hogy mégis most kamatozik…)

A Dunaújváros Futsal

A rájátszás első fordulójában

az előbb emlegetett  tolnai legénység a saját pályájukon kemény falatot jelentett, hiszen (6-6)-ra végeztek a velük vívott csatában.  Pedig Csányi Dávid mesterhármasa, Varga Milán duplája, és Fekete Tamás szép találata akkor is sokat ígért, de a védekezésbe hiba csúszott…

A hétfő esti mérkőzésen

a kisebb böjt után végre megszületett az újabb győzelem: 4-7 a Hidegkúti SE ellen. Azon az estén Csányi Dávid duplázott, mellé a mérkőzés jó szakaszában Varga Milán, Szedmák Roland, Németh Tamás, Fekete Tamás, és Vincze Dezső is felsorakozott a góllövésben. A védekezésük akkor is egy kicsit dadogott. Ráadásul ijesztően kevesen adták ki a keretet.

Föltehetőleg ebből a néhány sorból is kiderült, hogy ezek a fiúk remek képességgel bírnak, szenzációs játék után parádés gólokat is tudnak lőni. Igaz hátul gyakran elnagyolják a játékot. A nézőtérről úgy hiszi az ember, hogy ezeket a problémákat elegendő létszámmal, még komolyabb hozzáállással „simán” megtudják oldani!

Mit is mondott legutóbb Tóth Árpád a csapat edzője?

- Annak örülök,hogy magabiztos győzelemet értünk el. Annak viszont nagyon nem, hogy sok,  illetve könnyű gólokat kaptunk,ami igazából ajándék az ellenfeleknek. Összességében egy sokkal jobb játékot várok majd a Tihany ellen.

Nahát ennek reményében látogatnak ki a szurkolóik a csodálatos Rácalmási Sportcsarnokba, péntek estére.

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB