Oldalsáv

A futsalosok is folytatják a bajnoki sorozatukat

2023. április 17.
Meccsnap lesz ez a hétfő a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Alsó-házában. Ezúttal a 4. forduló mérkőzéseit játszák le. Csapatunk az Asterix Érd otthonába látogat.

A „nagyfiús” műsorkezdés is komoly előadást ígér

A hazaiak aligha fognak viccelődni, hamar a lényegre térhetnek, hogy a rájátszásban kicsikarhassák az első győzelmüket. Nyilván a hazai pályán ez még kellemesebb élményt jelentene a naikik szurkolóknak. Igaz, hogy nyugodtam mondhatjuk, hogy „hol van már a tavalyi hó?”, de azért nézzük meg a két csapat eddigi az idei szezonban lejátszott mérkőzéseinek a mérlegét!

Még szeptemberben Dunaújvárosban szenvedtek el egy 7-5-ös vereséget, aztán a téli szünet előtti visszavágón ismét ők húzták a rövidebbet: 4-1-es vereséget szenvedtek. Hogy az előbbieket valami a számukra kedvező módosn szeretnék lezárni az biztosra vehető. Talán még az egy pont is szépségtapasz lehetne a számukra? A mostani sorozatot két vereséggel, kezdték, de legutóbb egy gólzáporos, 6-6-os meccset játszottak a Szigetszentmiklós ellen.

És a Dunaújváros Futsal?

A rájátszást egy meglepő döntetlennel kezdtük a Tolna-Mözs otthonában, aztán viszont két győzelem következett, előbb a Hidegkúti FC-t, majd a Tihany csapatát győzték le. Így aztán átvehették a csoportjuk első helyét.  Ez a pozíció valószínűleg kellemes a számukra és ennek, valamint az imponáló ideje tartó veretlenségük megőrzése valószínűleg elegendő inspirációt nekik ad az eredményes játék folytatására.

A róluk szóló pontos információkat Tóth Árpitól az edzőnktől kaptuk meg.

- A hangulatunkat tekintve köszönjük jól vagyunk. A csapatunk azonban sajnos nem "egész", mivel vannak sérültjeink, illetve a munkahelyi elfoglaltságok is hiányossá teszik a keretünket.

Ez a kis tavaszi szünet arra azért jó volt, hogy tudtak fújni egyet a játékosok, illetve remélem fel is tudtak frissülni. Az eltelt idő alatt folytattuk az edzéseket és készülünk az előttünk álló feladatokra.

Tiszteljük az ellenfelünket, egyik mérkőzés sem volt könnyű ellenük, és most is egy nehéz mérkőzésre számítok. Nem adjuk könnyen a bőrünket, bennünket is motivál, hogy minél hosszabbra tudjuk nyújtani a veretlenségi szériánkat, ami a nagy számok törvénye alapján egyszer valószínűleg majd egyszer megszakad, de reméljük minél később!

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB