Oldalsáv

Helycserét ért a Dunaújváros Futsal győzelme

2023. április 3.
Különleges izgalmakat ígért a Tihany elleni mérkőzés

Mi lehet a cél az Alsó-házban?

A gyengébb csapatoknak a bent maradás megőrzése. Az erősebbek maguknak találnak egyet, de legalább ebben a kevésbé elegáns csoportban az élen akarnak végezni. A péntek esti páros az utóbbiakhoz tartozik. A tihanyiakat a betegségek, az újvárosiak a kezdeti nehézségeik miatt kerültek ide. A mai tudásuk alapján, a Felső házban is megállnák a helyüket.

Az első félidő

Az első percek a vendégeké voltak, a magára ébredő hazai csapat viszont Varga révén megszerezte a vezetést, Németh pedig a nyugodt szünetet hozta a csapatának. 2-0 a szünetben.

A másodikban

Ez már egy jó rajttal kezdődött, és Csányi illetve ismét Varga parádés góljaival magabiztossá tette a csapatát: 4-0!

Vagy ez a fogalom nem illik a futsalhoz? A hajrára az 5:4-ben harcmodort választó Tihany a nem a legfiatalabb játékosuk a kapusuk,   Schmidmajer remek sprintjei valamint Horváth és Szűcs lesipuskás találataival (4-2) ébresztőt fújt a hazaiaknak. Németh meglőtte a második gólját és beállította az 5-2-es végeredményt az utolsó percben.

Jó kis meccs volt!

Ezúttal a vendégek játszottak a rövidebb kispaddal, de amit lehetett, megtették. Jó csapatnak mondhatjuk őket. Nehezen kiismerhető módon, de rendre veszélyeztették az újvárosi kaput.

A hazaiak?

Egy szerethető csapat. Lassan megszoktuk, hogy későn ébredősen kezdenek, és amikor már egy kicsit magukra találnak, egészen szép játékot mutatnak be. Meglövik a góljaik egy részét, és akkor megtalálják a módját, hogy megsegítsék az ellenfelüket is. Kihagyott, vagy benézett helyzetekkel. A győzelmük ezekkel együtt, most is imponáló lett.

Tóth Árpád a Dunaújváros Futsal edzője ilyennek látta:

Ez egy könnyű mérkőzés volt?

- Olyan nincs, csak akkor válhat azzá, ha a csapat tesz érte. Egy jó ellenféllel találkoztunk, de szerencsére ma jól játszottak a fiúk. Azt gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg a meccset!

 

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB