Oldalsáv

Igazi erőpróba lesz a péntek esti mérkőzés

2023. május 19.
Az eddigi legnagyobb csata várható a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Alsó-ház 9. fordulójában

Mire ez a nagy izgalom?

Azért, mert a vendégségbe érkezőknek úgy kellene az ott megszerezhető három pont (ahogy mondani szokták) „mint éhezőnek a falat kenyér”. Szerencsére az érdi fiúknak ilyen nagy gondjuk nincs ugyan, de elég nagy rém nekik az NB II-es tagságuk megszűnésének a felmerülése. A legnagyobb riválisukat a Szigetszentmiklóst, legalább egy ponttal meg kéne előzniük, hogy elkerüljenek a kiesést jelentő negyedik helyről! És még hátra van egy forduló. Az újvárosiak szempontjából is presztizs növelő lehet ez a csata: hazai pályán megszerezhetik az Alsó ház elsőségét.

Az esélyek?

A csillagállásokat azért mégsem vesszük figyelembe, de azt csak fölemlegetjük, hogy az érdi legények az elmúlt öt mérkőzésből négyet megnyertek, egyet elveszítettek, éppen a mostani ellenfelük a Dunaújváros Futsallal szemben. Az önbizalmukat visszaszerző csapatunk az ötből egyet bukott, egy döntetlent játszott, és az utóbbi két alkalommal besöpörte a győzelmet. Az igazság péntek este kiderül.

Mit gondolnak erről a meccsről a mieink?

Tóth Árpád az edző:

- Kellett a hétfői győzelem is, de most a hazai pályán is nyernünk kell. Szeretnénk megnyerni az alsóházat pénteken. Még akkor is, ha az Érdnek „élet-halál” lesz is az a mérkőzés, mert bent szeretnének maradni. Jó periódusban vannak, de nekünk hazai pályán csak a győzelem lesz az elfogadható.

Varga Milán

- Úgy gondolom, hogy az Érd elleni meccs nem lesz egy séta galopp, mert nekik ez egy futsalos „élet halál” kérdés. Biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzésre készülhetünk, de mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy az idei szezontól szépen búcsúzzunk el hazai pályán, a saját nézőink előtt

Fekete Tamás

- Hogy mi lesz péntek este? Természetesen egy nagy csata, mivel a mi célunk megnyerni az alsóházat, ami győzelem esetén be is következne. Ezért nekünk sem szabad fél vállról venni ezt a mérkőzést sem és 100%-on kell pörögnünk.

 

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB