Oldalsáv

A Magyar Kupa meccsek egy másik kategóriát képviselnek?

2023. november 18.
Hétfőn este rögvest kiderül. A Férfi Futsal Magyar Kupa 1. fordulója, be a WPS MEISTER-ÉRD-SZISE csapatával mérkőzünk meg az Érd Arénában, este fél kilenckor.

Szigorú szabályok nyomán

Nagy a tét, az első perctől a végéig maximálisan oda kell tegy magát mindkét fél, ha sikert akar elérni. Ugyanis míg a bajnokság többi szakaszában egy-egy botlás kijavítására több forduló is a rendelkezésre áll, a kupamérkőzéseken a nyolcas döntőbe jutásig viszont „tilos” hibázni, hiszen egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. A mai divatos szlenggel szólva: „aztán már meg is jöttünk”.

Nézzük csak, kinek áll a bemutatott két csapat közül a zászló!

Nyilván az alaphelyzetnek megfelelően annak, aki ez úttal is a legjobb tudásával lép a pályára, és az akaratát rátudja kényszeríteni az ellenfelére. De hiszen ez olyan, mint minden más mérkőzésen! Abban pedig most már az NB II. minden résztvevője alaposan kigyakorolta magát, hiszen ott már túl vannak az első kilenc fordulón.

A WPS MEISTER-ÉRD-SZISE

Alig tudom kivédeni, hogy ne nyúljak az agyon használt fordulatokhoz, de mivel a kupasorozat nyitómeccse előtt állunk, nehezen lehet azt elkerülni. Ugyanis a házigazdák egy győzelemmel és ugyanannyi döntetlennel, valamint a sajnálatos hét vereségükkel a tabella utolsó helyén állnak.

A sportszerűséget mellőzve most lehetne emlegetni a kötelező győzelmet az újvárosiak számára, de inkább mellőzzük. Ugyanis a két csapat legutóbbi találkozóján egy szikrázó mérkőzésen, a viharos fordulókat megélt érdiek egy figyelmeztető eredményt harcoltak ki. Akkor négyszer is vezettek a mieink ellen, és a 38. percig kellett várni Csányi Dávid bombájára, amivel beállította az  5-4-es győzelmüket jelentő végeredményt.

A Dunaújváros Futsal

Más alkalommal is borzolták a szurkolóik idegeit a nem mindig kívánt eredményekkel, de mára ismét egy jó szériát produkálva, még ha hármas pontversenyben is, de a lista második helyén jegyzik őket. Így aztán elvárható magabiztossággal várhatják a kezdő sípszót.

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB