Oldalsáv

Idegölő csatában jutottunk tovább

2023. november 22.
A Férfi Futsal Magyar Kupa 1. fordulójában feszült egymásnak az NB II. Nyugati Csoportjának két csapata a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE és a Dunaújváros Futsal. A rendes játékidőben 1-1-es félidő után 3-3-ig jutottak, majd a hosszabbításban lőtt góljukkal, a 3-4-es végeredményt produkáló csapatunk jutott tovább.

Különös párosítás

Ahogy már az a mérkőzés előtti esélylatolgatásokban rendre fölmerült, csalós helyzet alakult ki a szembenálló felek között. A Dunaújváros Futsal ugyan az esélyese volt a mérkőzésnek a maga jelenlegi dobogós helyezésével, míg a hazaiak, a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE  az utolsó helyen pironkodhat.

A szokásos „kötelező győzelem” féle elvárások most is csak a kellemetlen ébresztőbe sodorták a nagyon szűkös kerettel kiálló cspatunkat, akiknek minden lőtt gólját kiegyenlítette a hazai csapat. Hogy a negyedik újvárosi gólt is egalizálták-e volna, az már örökre nyitott kérdés marad. A továbbjutás dicsősége nyilván a csapat teljesítményéből született, de a döntő érdem a mesterhármast vágó Németh Tamásé.

Tóth Árpád a csapat edzője így értékelte a látottakat

-Ezen a mérkőzésen a lényeg a továbbjutás volt, illetve a felkészülés a Kanizsa elleni rangadóra. Igazi kupameccset játszottunk nagy rohanással, sok pontatlansággal, rengeteg helyzettel, és kapusbravúrral fűszerezve. Az Érdnek jó játékosai vannak, akiken látszik,  hogy a nagypályára fókuszálnak,sok csapatnak fognak még kellemetlen perceket okozni. Végig kiegyenlített volt a meccs, folyamatosan veszélyben forogtak a kapuk.

Ez alkalommal nem tudtunk teljes csapattal kiállni, aminek betegség, sérülés, munkahelyi feladatok voltak az okai. Remélem, lassan újból rendbe jövünk.

Mint minden meccsből, ebből is lehet tanulni. Látjuk a hibáinkat, tudjuk miket kell erőltetni, hogy még jobbak legyünk! Ezekkel együtt gratulálok a csapatomnak, mert foghíjasan is sikerült a továbbjutás, amit szerettünk volna elérni.

 

 

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB