Oldalsáv

Rangadónak ígérkező mérkőzés vár rájuk

2023. november 26.
Egy kemény kupaforduló után újból nagy kihívás előtt áll csapatunk. Ezúttal a Nagykanizsához látogatunk.

A házigazdák

Szilaj csapat, hasonló, kritikus szurkolótáborral. Az előbbiek jó játékkal megfoghatók, ami a közönségüket is fair play díjas buzdításra fogja. Ezért aztán most már sorra vesszük a csapat pályán végzett teljesítményüket.

Mindenekelőtt nézzünk a tabellára!

Jelenleg a többségtől egy meccsel kevesebbet játszva állnak a hatodik helyen. Innét már könnyen kiszámolható, hogy egy szerencsés pótmérkőzéssel egyből lőtávolságba kerülnek a csoport élvonalához. Márpedig, amilyen tempóval szalad az idő, a Felső Házba igyekvőknek, velük együtt, nincs vesztegetni való egyetlen pontjuk sem.

Mindenféle eredményt képesek összehozni

A korábban lejátszott négy mérkőzésük kitudja miért, meglehetősen kétpólusú eredményeket hozott. Úgy tánik, hogy számukra az utolsó tíz perc lett a sorsfordító.

Legutóbb a saját arénájukban a meccs hajrájára már két góllal vezető, vendégségbe érkezett Haladás II.-őt az utolsó két percben három góllal megsorozva kasszírozták a három pontot. Előtte az ELTE otthonában a mérkőzés hajrájáig a 3-3-at tartva ők szaladtak bele egy nagy pofonba és úgy kaptak ki 7-5-re. Az Érdet pedig egy sima ötössel küldték haza.

A Dunaújváros Futsal

Szolíd elégedettséggel nézhetnek hátra. A Nagykanizsával a szezonnyitó mérkőzésen találkoztak, akkor egy 3-3-as döntetlennel ajándékozták meg őket Rácalmáson.

A legutóbbi bajnoki mérkőzéseiken

imponáló eredményeket értek el. A Mad Dogs ellen idegenben, az Érd ellen a hazai pályájukon, öt-öt gólt lőve diadalmaskodtak. az előttük ( a jelenleg azonos pontszámmal állomásozó) UTE-hoz utazva egy igazságosnak tűnő 3-3-as döntetlennel zártak. Legutóbb, az idegőrlő MK mérkőzésen idegenben verték 4-3-ra az WPC Meister-Érd-Szise-t.

Amennyiben a hétvégi nagypályás csatározások nem hagynak bennük súlyos nyomokat, akkor mikor utazhatnának magabiztosabban (de nem elbizakodottan) Nagykanizsára?!

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB