Oldalsáv

Egy kis szünet után

2023. december 8.
A Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 12. fordulójában a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE ellen lépünk pályára.

A kényszerszünetek és furcsa tabella

Ez csupán egy elmaradt mérkőzés jelent, amit a TFSE-11TEAMSPORTS ellen fogunk lejátszani Budapesten, 2023. 12. 21-én, csütörtökön.

Ilyen és a hozzá hasonló esetek miatt a bajnoki tabella alapján nem könnyű értékelni a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoportjában küzdők őszi sorozatát. A mostani, a 12. forduló előtt az a furcsa helyzet állt fent, hogy az élen álló ELTE-BEAC, a harmadik UTE, és a nyolcadik Tihany, és a tizedik WPC MEISTER-ÉRD-SZISE már tizenegy meccsen van túl. Mellettük a második TFSE, és a kilencedik ASTERIX SC ÉRD pedig „csak” kilencet, a többiek pedig tízet játszottak le. 

A legpraktikusabb megoldás

Mivel a mezőny törekedőbb része már a rájátszásra elfoglalható helyezéseit és persze a vele összegyűjthető pontjait számolgatja, az eddigieknél is izgalmasabb időszak elé nézhetnek. A legtöbb, amit a saját érdekükben megtehetnek, az összes soron következő ellenfelük legyőzése. Hogy az ellenfelük is ezt szeretné? Ez még izgalmasabb mérkőzések sorát hozhatja magával. 

Ezt a meccset is érdemes lesz megnézni

A jelenleg utolsó helyen álló WPC MEISTER-ÉRD-SZISE a mezőny talán legtitokzatosabb gárdája. Igaz, hogy a pozíciója nem erről beszél, de hogy eddig majdnem minden ellenfelének bőségesen okozott nehéz pillanatokat, pláne a mérkőzések hajrájában, az „nagyon biztos”. 

Ez a harcmodoruk, valamint a jeles küzdőképességük nagybiztonsággal erre az összecsapásra is borítékolható. Az első, és ebben sorozatban az eddigi utolsó győzelmüket szeptemberben a második fordulóban szerezték meg, és valószínűleg nem bánnák a második megszületését. Valószínűleg nagy csatára kényszerítik a mostani vendégeiket is.

 

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB