Oldalsáv

Utolsó idei mérkőzés hazai pályán

2023. december 16.
Valahogy úgy alakult, hogy már több, mint egy hónapja nélkülözni kellett a csapatunkat Rácalmáson a Sportcsarnokban. Most viszont a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 13. fordulójában a Dunaújváros Futsal – ELTE BEAC összecsapást tekinthetik meg a kilátogató szurkolók hétfőn este a Rácalmási Sportcsarnokban

Izgalmas meccset szeretnétek látni? Élőben? Ez az lesz!

A tabella harmadik helyén áll, a Felső Házat ponterős helyről kezdené a hétfő esti vendég, az ELTE BEAC csapata. Ha engem kérdeznének, én is arra szavaznék, hogy a mieinknek pontosan efféle tervei vannak.

Mindkettő jó képességű, sikerre éhes játékosokból áll, de voltak már jobb szériában is. A Dunaújváros Futsal hívei legutóbb csalódva csaptak a levegőbe, amikor meghallották, hogy a csapatuk egy vérbő 4-4-et játszott a nem valami előkelő helyen álló WPC MEISTER-ÉRD-SZISE legényeivel.

És akkor mit szóljanak az ELTE BEAC Fanklubjában, a csapatuk Haladás VSE II. elleni 6-4-es zakójáról, amit ráadásul a hazai pályájukon kaptak? Igaz, hogy a mieink négy ponttal levannak tőlük maradva, de egy újabb fiaskó után máris aggasztó lenne számukra a kettejük közti távolság. A csapatunk éppen ezért lehet különösen élesre hangolva ezen a találkozón.

Tóth Árpád a csapat edzője a legutóbbi mérkőzésen tapasztaltak alapján törekedik a problémák megoldására:

-Az esélyekről? Már sokszor mondtam, hogy teljesen mindegy ebben a bajnokságban ki az ellenfél, hány pontja van és hol áll a tabellán. Mindenki megverhet mindenkit. Legutóbb az érdiek is szívták magukat, mi meg nem zártuk le időben a meccset, ezért a hazaik teljesen megérdemlték a döntetlent.

Rengeteg dologgal küszködtünk az utolsó hetekben (sérülések, betegség, magánéletbeli dolgok), amiknek remélem a végére értünk és újra, csak a játékra koncentrálhatunk.

Nehéz mérkőzés előtt állunk, de bízok a csapatban. Ahhoz hogy sanszunk legyen, rengetget kell javulnunk, fejben és a teljesítményben is. Ha ez nem történik meg, lemondhatunk a rájátszásról. Nem fér bele több hiba,mert az utolsó két meccsen saját magunknak köszönhetjük, hogy nem sikerültek a dolgaink, de ezért is szép a sport, mert gyorsan lehet javítani.

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB