Oldalsáv

Felnőtt

2018. szeptember 2.

A bajnoki rajt előtt
A bajnoki rajt előtt

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC NBI-es csapata számára a BME elleni mérkőzéssel indul a bajnokság. A mérkőzést Budapesten, szeptember harmadikán vívják. Fehér Zsolt vezetőedzővel a felkészülési időszak tapasztalatairól, az elvárásokról és a terveikről beszélgettünk.
tovább
2018. augusztus 11.

Jól érzi magát nálunk
Jól érzi magát nálunk

Sáhó Kristóf fiatalember, most töltötte be a huszonegyedik életévét. A jó híre, amit az előző klubjában, a Rába ETO futsal csapatában és a különböző korosztályú válogatott csapatokban szerzett, országosan is ismertté tette. A tehetséges játékos a nyári átigazolási szezon végén Dunaújváros Futsal csapatát választotta. A mára már beilleszkedett játékossal az első itteni benyomásairól beszélgettünk.
tovább
2018. augusztus 11.

Újra nálunk játszik
Újra nálunk játszik

Két sikeres újvárosi szezon után, egy éves kitérőre az eddigi legsikeresebb hazai futsal csapathoz, a Rába ETO-hoz igazolt a tavalyi nyáron. Ott is kiváló teljesítményt nyújtott, majd visszatért Dunaújváros Futsal csapatához. Klacsák Bencével, a válogatott játékossal beszélgettünk.
tovább
2018. július 23.

Fehér Zsolt visszatért Dunaújvárosba
Fehér Zsolt visszatért Dunaújvárosba

Még élvezzük a nyári szünet áldásait, de már volt miért érdeklődnünk Dunaújváros futsal klubjában. A legfontosabb hírük egy szenzációs erősítés: Fehér Zsolt visszatér a korábbi sikereinek a helyszínére, a mostantól új nevet viselő klub, a DUE DUNAFERR DUTRADE FC vezetőedzői posztjára. A régi – új mestert a szezon előtti elképzeléseiről faggattuk.
tovább
2018. június 10.

Üres kézzel
Üres kézzel

A Férfi Futsal NB I. bronzérmese az idén a SWIELSKY HALADÁS VSE csapata lett, miután az ezért a medálért folyó küzdelem három meccséből kétszer is legyőzte a DUNAFERR DUE RENALPIN FC-t.
tovább
2018. június 6.

Majd most kiderül
Majd most kiderül

Régen várt, de nehezen megélt izgalmak után a döntő összecsapáson, a Férfi Futsal NB I. bronzérmének megszerzésére készül a házigazda, a SWIETELSKY HALADÁS VSE és az egy héten belül már másodszor Szombathelyre utazó DUNAFERR DUE RENALPIN FC. A mérkőzés az Aréna Savariában, június 8-án pénteken 18.15-kor kezdődik.
tovább
2018. június 5.

Amiért érdemes a meccseinkre járni
Amiért érdemes a meccseinkre járni

Néhány nagyszerű pillanatot idézünk fel a Bronzcsata második mérkőzéséből. Nagy volt a tét: a versenyben maradás. Ehhez viszont győzni kellett a DUNAFERR DUE RENALPIN FC csapatának. Gond nélkül megoldotta, 4-1-re gyűrte le a kitűnő erőket felvonultató SWIETELSKY HALADÁS VSE-t.
tovább
2018. június 3.

A sikerre készülnek
A sikerre készülnek

A szezonban az eddigi legélesebb csatájára készül a DUNAFERR DUE RENALPIN FC NB I-es csapata a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, hétfőn este fél hétkor. Ellenfele a SWIELSKY HALADÁS VSE lesz, aki a Férfi Futsal NB I. 3. helyért folyó küzdelmek 1. fordulójában megnyerte az első párharcot.
tovább
2018. május 31.

Ezért küzdöttek egész évben...
Ezért küzdöttek egész évben...

Mármint a DUNAFERR DUE RENALPIN FC és a SWIETELSKY HALADÁS VSE NB I-es csapatai. Arra készülnek, hogy a most kezdődő, két nyert mérkőzésig tartó kíméletlen erőpróbán eldöntsék a bronzérem sorsát. Az első mérkőzést Szombathelyen, az Aréna Savariában játszák, 2018.06.01-én, pénteken 18.15-ös kezdéssel. A másodikat a csodálatos sikerek helyszínén, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, 2018.06.04-én, hétfőn 18.30-tól.
tovább
2018. május 25.

A rájátszás fináléja
A rájátszás fináléja

A Férfi Futsal NB I. "A" csoport 10. fordulójában a legnehezebb ellenfelet fogtuk ki. Ez lesz a MVFC-BERETTYÓÚJFALU- DUNAFERR DUE RENALPIN FC mérkőzés. Az esemény Berettyóújfaluban, a Pálfy István Rendezvénycsarnokban, 2018. 05. 25. péntek 18:00-kor kezdődik.
tovább
első előző következő utolsó

Fő támogatóink:

DUTRADE DMJV ISD Dunaferr Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló Dunaújváros Online DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB