Oldalsáv

Felnőtt

2019. április 10.

Büszkék vagyunk a támogatóinkra!
Büszkék vagyunk a támogatóinkra!

Ezúttal a SikerAblak Kft-t mutatjuk be, akik a mostani szezontól segítik a munkánkat. Kérdéseinkre Szakács Ervin ügyvezető válaszolt.
tovább
2019. április 7.

Sovány vigasz
Sovány vigasz

Bajnokesélyest csináltunk. Túlzás és büszkeség nélkül, és nyilván rosszkedvűen mondhatják el ezt magukról a DUNAFERR DUE DUTRADE FC játékosai. Igazi rangadókat játszottak az MVFC BERETTYÓÚJFALU csapatával, de nem tudták őket legyőzni.
tovább
2019. április 5.

Nagy a harc a dobogós helyekért
Nagy a harc a dobogós helyekért

Óriási erőket mozgatnak meg a csapatok a Futsal NB I. Rájátszásában. Nem lehet kérdés, hogy a mai MVSC Berettyóújfalu - DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzés sem lesz sétagalopp, egyik csapat részére sem. A csatát ezúttal új helyszínen, az Kabos Endre Sportcsarnokban vívják meg ma este fél héttől.
tovább
2019. április 1.

Ez is rangot adó mérkőzés lesz
Ez is rangot adó mérkőzés lesz

Hogy, hogy? Kérdezhetik azok, akiknek elkerülték a figyelmét a Fustal NB I. rájátszásában született eredmények. Márpedig ma este ismét egy különleges összecsapásra, a SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL- DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzésre kerül sor, Szigetszentmiklóson a Sportközpontban, este félkilenckor.
tovább
2019. március 18.

Ez is csak egy meccs lesz
Ez is csak egy meccs lesz

Igaz, a legfontosabb, az újvárosi csapat további meneteléséhez. A Férfi Futsal NB I. "A" csoport 4. fordulójában a DUNAFERR DUE DUTRADE FC- DEBRECENI EGYETEMI AC mérkőzést a Dunaújváros Sportcsarnokban 2019. 03. 18.-án hétfőn 19:00-tól játszák.
tovább
2019. március 10.

Nem mentegetőzünk
Nem mentegetőzünk

Pénteken este nem mi győztünk. RUBEOLA FC CSÖMÖR- DUNAFERR DUE DUTRADE FC 3-2. A házigazda bemutatta az elismerésre méltó küzdőszellemét, ami az egy gólos fölényük kicsikarására volt elegendő.
tovább
2019. február 22.

A magyar Kupa Final Four előtt
A magyar Kupa Final Four előtt

Igazán rangos lesz a mérkőzés sorozat, hiszen az NB I-es bajnokság első négy helyezettje döntheti el az elsőség sorsát. Az ellenfelek összesorsolása ugyanazokat a párosokat hozta, mint az elmúlt évben.
tovább
2019. február 18.

Az ajándékba adott „buta”, bekapott gólok ára
Az ajándékba adott „buta”, bekapott gólok ára

Ezúttal, első körben, egy demoralizáló, hazai pályán elszenvedett vereséget adott érte a DUNAFERR DUE DUTRADE FC csapata. Az eset haszonélvezője az MVFC Berettyóújfalu, aki szemmel látható megkönnyebbülésére, 6-5-re nyerte a rangadót péntek este.
tovább
2019. február 9.

A századik góllal zárták le az alapszakaszt
A századik góllal zárták le az alapszakaszt

Mindenki nehéznek gondolta, és az is lett a DUNAFERR DUE DUTRADE FC az alapszakaszt lezáró, idegenben megvívott rangadója, a bajnoki tabellát magabiztosan vezető MVSC Berettyóújfalu ellen. Bár 5-3-as vereség lett a vége, de emelt fővel jöhettek le a végén az első osztály egyetlen, erre a szakágra épített és használt pályájáról. Elmondjuk, hogy miért.
tovább
2019. február 7.

Erőfelmérés
Erőfelmérés

A Férfi Futsal NB I. 18. fordulójában az alapszakasz záró eseménye következik a két élcsapatnak. Ez lesz az MVFC BERETTYÓÚJFALU- DUNAFERR DUE DUTRADE FC rangadó Berettyóújfaluban a Pálfy István Rendezvénycsarnokban, 2019.02.08. péntek 18:30-tól.
tovább
első előző következő utolsó

Fő támogatóink:

DUTRADE DMJV ISD Dunaferr Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. BTL Siker Ablak

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB