Oldalsáv

Felnőtt

2019. augusztus 16.

A Futsal Leszno vendégjátékára készülünk
A Futsal Leszno vendégjátékára készülünk

Első alkalommal érkezik hozzánk a lengyel Klub Sportowy Futsal Lesno csapata, hogy egy felkészülési mérkőzésen lépjen pályára a DUNAFERR DUE DUTRADE FC ellen. A találkozó a Dunaújváros Sportcsarnokban, 2019.08.17-én szombaton, este hatkor kezdődik.
tovább
2019. május 27.

Nem csak egy sima bajnoki meccs lesz

A Férfi Futsal NB I. "A" csoport 10. fordulójában a DUNAFERR DUE DUTRADE FC- SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL mérkőzés, a rájátszás záró csatája következik, a Dunaújváros Sportcsarnokban 2019. 05. 27-én, hétfőn 19:00-tól.
tovább
2019. május 19.

A bronzmeccs volt a tét

Igazi, férfiakhoz illő csatában, óriási akarással küzdő ellenfelek mérték össze a tudásukat a csapatok Debrecenben, 17-én péntek este. A szisztematikus, becsülettel elvégzett felkészülés meghozta a gyümölcsét. DEBRECENI EGYETEMI AC- DUNAFERR DUE DUTRADE FC 1-2 (1-1).
tovább
2019. május 10.

Nagy a tét, őrült izgalmak várhatók
Nagy a tét, őrült izgalmak várhatók

A Férfi Futsal NB I. "A" csoport 8. fordulójában játszuk a DUNAFERR DUE DUTRADE FC - RUBEOLA FC CSÖMÖR mérkőzést a Dunaújváros Sportcsarnokban ma este héttől.
tovább
2019. április 10.

Büszkék vagyunk a támogatóinkra!
Büszkék vagyunk a támogatóinkra!

Ezúttal a SikerAblak Kft-t mutatjuk be, akik a mostani szezontól segítik a munkánkat. Kérdéseinkre Szakács Ervin ügyvezető válaszolt.
tovább
2019. április 7.

Sovány vigasz
Sovány vigasz

Bajnokesélyest csináltunk. Túlzás és büszkeség nélkül, és nyilván rosszkedvűen mondhatják el ezt magukról a DUNAFERR DUE DUTRADE FC játékosai. Igazi rangadókat játszottak az MVFC BERETTYÓÚJFALU csapatával, de nem tudták őket legyőzni.
tovább
2019. április 5.

Nagy a harc a dobogós helyekért
Nagy a harc a dobogós helyekért

Óriási erőket mozgatnak meg a csapatok a Futsal NB I. Rájátszásában. Nem lehet kérdés, hogy a mai MVSC Berettyóújfalu - DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzés sem lesz sétagalopp, egyik csapat részére sem. A csatát ezúttal új helyszínen, az Kabos Endre Sportcsarnokban vívják meg ma este fél héttől.
tovább
2019. április 1.

Ez is rangot adó mérkőzés lesz
Ez is rangot adó mérkőzés lesz

Hogy, hogy? Kérdezhetik azok, akiknek elkerülték a figyelmét a Fustal NB I. rájátszásában született eredmények. Márpedig ma este ismét egy különleges összecsapásra, a SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL- DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzésre kerül sor, Szigetszentmiklóson a Sportközpontban, este félkilenckor.
tovább
2019. március 18.

Ez is csak egy meccs lesz
Ez is csak egy meccs lesz

Igaz, a legfontosabb, az újvárosi csapat további meneteléséhez. A Férfi Futsal NB I. "A" csoport 4. fordulójában a DUNAFERR DUE DUTRADE FC- DEBRECENI EGYETEMI AC mérkőzést a Dunaújváros Sportcsarnokban 2019. 03. 18.-án hétfőn 19:00-tól játszák.
tovább
2019. március 10.

Nem mentegetőzünk
Nem mentegetőzünk

Pénteken este nem mi győztünk. RUBEOLA FC CSÖMÖR- DUNAFERR DUE DUTRADE FC 3-2. A házigazda bemutatta az elismerésre méltó küzdőszellemét, ami az egy gólos fölényük kicsikarására volt elegendő.
tovább
első előző következő utolsó

Fő támogatóink:

DUTRADE DMJV ISD Dunaferr Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. BTL Siker Ablak

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB