Oldalsáv

Felnőtt

2020. november 2.

Ez nem kötelező, de megoldható feladat
Ez nem kötelező, de megoldható feladat

A Férfi Futsal NB I. 9. fordulójában az ARAMIS SE - DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzés újabb nagy küzdelmet ígér. Az esemény, amely a vírus elleni szabályokat követve szabadon megtekinthető, Budaörsön az Aramis SE Futsal Csarnokban ma 19.35-kor kezdődik.
tovább
2020. október 22.

Stílusos továbbjutás a Magyar Kupában
Stílusos továbbjutás a Magyar Kupában

Kellemes meglepetést hozott mindkét fél részére a Férfi Futsal Magyar Kupa 2. fordulójában a NYÍRBÁTORI SC - DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzés, amit a Nyírbátori Városi Sportcsarnokban szerda este játszottak.
tovább
2020. október 20.

A továbbjutás a cél
A továbbjutás a cél

A Férfi Futsal Magyar Kupa 2. fordulójában a NYÍRBÁTORI SC - DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzés következik, a Nyírbátori Városi Sportcsarnokban, ma este hét órakor.
tovább
2020. augusztus 4.

Az első felkészülési mérkőzés után
Az első felkészülési mérkőzés után

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC NB I-es csapata lejátszotta az idei nyári első felkészülési mérkőzését. Ellenfelük az Újpest volt, a helyszínt a Fáy utcai csarnok adta hétfőn este. A házigazdák 7-5-re nyertek.
tovább
2020. augusztus 2.

Az első felkészülési mérkőzés előtt
Az első felkészülési mérkőzés előtt

Alapos „műhelymunkát” végzett a DUNAFERR DUE DUTRADE FC NB I-es csapata az elmúlt hetekben. A régi harcosok mellett egy sor fiatal is bebizonyíthatta, hogy érdemes-e a vezetők figyelmére az új évadban. Az eddigi feladatokat színesíti, és egy még keményebb erőpróba sorozatot fog jelenteni a keretbe igyekvők számára a felkészülési mérkőzések sora.
tovább
2020. július 13.

Mindenki reménykedhet
Mindenki reménykedhet

A szezonkezdés előtti első edzés zárásaként, a mi színeinkben első alkalommal munkába lépő Frank Tamás vezetőedzővel beszélgettünk.
tovább
2020. július 10.

Velünk maradtak
Velünk maradtak

Hihetetlen izgalmakkal folytatódik a Férfi Futsal NB I. idei nyári játékos keringése. Sokféle hír szól a komoly igazolásokról, mások szenzációkat is emlegetnek. A lehetőségeinkhez mérten, álmodozástól mentesen, a józan ész diktálta határok mentén folyik ez a munka. Nagy büszkeségünk, amikor a korábbi játékosaink velünk maradnak.
tovább
2020. június 17.

Sajtótájékoztatót tartottak az újvárosi futsalosok
Sajtótájékoztatót tartottak az újvárosi futsalosok

A korábbi szezonokhoz képest alaposan fölborult a férfi futsal NB I. eddigi szokásos nyári rutinja. Tekintve, hogy a járvány miatt a bajnokság csonkán és idő előtt félbeszakadt, az átigazolási kérdések is a szokásosnál hamarabb kerültek sorra. A DUNAFERR DUE DUTRADE FC a Corsó étterem különtermében tájékoztatta a média képviselőin keresztül az érdeklődőket.
tovább
2020. május 18.

Az első nagy sikerszéria után
Az első nagy sikerszéria után

A nemzetközi sportéletben elfogadott dolog az edzők és a játékosok vándorlása, talán ez is segít a folyamatos előrelépésükben, és vele a sportágak fejlődésében is.

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC csapatát az elmúlt sikeres években edzőként irányító Fehér Zsolt vezetőedző, a döntése nyomán a következő szezont már a Veszprém kispadján kezdi meg. Az izgalmas és tartalmas időszakról beszélgettünk vele.
tovább
2020. január 16.

Idegtépő csata volt

Az SG Kecskemét és a DUNAFERR DUE DUTRADE FC péntek esti összecsapásáról nagy küzdelem után az újvárosiak a 2-1-es győzelmükkel vihették magukkal a három pontot.
tovább
első előző következő utolsó

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB