Oldalsáv

Felnőtt

2018. június 10.

Üres kézzel
Üres kézzel

A Férfi Futsal NB I. bronzérmese az idén a SWIELSKY HALADÁS VSE csapata lett, miután az ezért a medálért folyó küzdelem három meccséből kétszer is legyőzte a DUNAFERR DUE RENALPIN FC-t.
tovább
2018. június 6.

Majd most kiderül
Majd most kiderül

Régen várt, de nehezen megélt izgalmak után a döntő összecsapáson, a Férfi Futsal NB I. bronzérmének megszerzésére készül a házigazda, a SWIETELSKY HALADÁS VSE és az egy héten belül már másodszor Szombathelyre utazó DUNAFERR DUE RENALPIN FC. A mérkőzés az Aréna Savariában, június 8-án pénteken 18.15-kor kezdődik.
tovább
2018. június 5.

Amiért érdemes a meccseinkre járni
Amiért érdemes a meccseinkre járni

Néhány nagyszerű pillanatot idézünk fel a Bronzcsata második mérkőzéséből. Nagy volt a tét: a versenyben maradás. Ehhez viszont győzni kellett a DUNAFERR DUE RENALPIN FC csapatának. Gond nélkül megoldotta, 4-1-re gyűrte le a kitűnő erőket felvonultató SWIETELSKY HALADÁS VSE-t.
tovább
2018. június 3.

A sikerre készülnek
A sikerre készülnek

A szezonban az eddigi legélesebb csatájára készül a DUNAFERR DUE RENALPIN FC NB I-es csapata a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, hétfőn este fél hétkor. Ellenfele a SWIELSKY HALADÁS VSE lesz, aki a Férfi Futsal NB I. 3. helyért folyó küzdelmek 1. fordulójában megnyerte az első párharcot.
tovább
2018. május 31.

Ezért küzdöttek egész évben...
Ezért küzdöttek egész évben...

Mármint a DUNAFERR DUE RENALPIN FC és a SWIETELSKY HALADÁS VSE NB I-es csapatai. Arra készülnek, hogy a most kezdődő, két nyert mérkőzésig tartó kíméletlen erőpróbán eldöntsék a bronzérem sorsát. Az első mérkőzést Szombathelyen, az Aréna Savariában játszák, 2018.06.01-én, pénteken 18.15-ös kezdéssel. A másodikat a csodálatos sikerek helyszínén, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, 2018.06.04-én, hétfőn 18.30-tól.
tovább
2018. május 25.

A rájátszás fináléja
A rájátszás fináléja

A Férfi Futsal NB I. "A" csoport 10. fordulójában a legnehezebb ellenfelet fogtuk ki. Ez lesz a MVFC-BERETTYÓÚJFALU- DUNAFERR DUE RENALPIN FC mérkőzés. Az esemény Berettyóújfaluban, a Pálfy István Rendezvénycsarnokban, 2018. 05. 25. péntek 18:00-kor kezdődik.
tovább
2018. május 22.

Ez nem egy tétnélküli mérkőzés volt
Ez nem egy tétnélküli mérkőzés volt

A program szerint túl vagyunk rajta, de sokaknak még sokáig emlékezetes maradhat a Férfi Futsal NB I. "A" csoport 9. fordulójában lejátszott DUNAFERR DUE RENALPIN FC- DEBRECENI EGYETEMI AC 4-3 (0-3) –ra végződött mérkőzés. A tét az önbecsülés és a sportemberi hozzáállás bizonyítása volt.
tovább
2018. május 20.

Ezt is komolyan vesszük
Ezt is komolyan vesszük

A csapatunk ugyan már biztosan megküzdhet a bronzéremért, de a Férfi Futsal NB I. "A" csoport 9. fordulójában következő DUNAFERR DUE RENALPIN FC- DEBRECENI EGYETEMI AC mérkőzésre is alaposan felkészül. Az esemény a Dunaújváros Sportcsarnokban, 2018. 05. 21. hétfőn, 19 órakor kezdődik.
tovább
2018. május 16.

Ez a hét is jól kezdődött
Ez a hét is jól kezdődött

Az FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA-DUNAFERR DUE RENALPIN FC 3-6 (0-5) mérkőzéssel a csapatunk bebiztosította második helyét a rájátszás „A” csoportjában. Így történt.
tovább
2018. május 11.

Harcias vendéglátókra számíthatunk
Harcias vendéglátókra számíthatunk

Minden túlzás nélkül mondhatjuk ezt a Férfi Futsal NB I. "A" csoport 8. fordulójában az FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA-DUNAFERR DUE RENALPIN FC mérkőzésre készülve. A várhatóan nagy csata Budapesten, az Elek Gyula Arénában zajlik 2018.05.14–én hétfőn, 21 órától.
tovább
első előző következő utolsó

Fő támogatóink:

DMJV ISD Dunaferr Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Pentele Ablak Máté Diabló Kemi-Ker Dunaújváros Online DDSWEB Renalpin Campus Étterem City Café Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft.
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE RENALPIN FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB