Oldalsáv

„Egyszerű” csapat nincs!

2016. január 17.
Elsőként érkezett a tréningre és ahogy a társai ezt a felkészülést is komolyan veszi. A csapatunk a pont nélkül álló ellenfélhez látogat, de őket sem becsüli alá. Túl van az MVSC elleni fiaskón és a felismert hibák kijavításával dolgozik tovább. Bognár Bálinttal az egyik Rubeola elleni edzés előtt beszélgettünk.

Bognár Bálint Bognár Bálint bt: A Rubeola ellen készülünk. Én azt gondolom, hogy az egy „egyszerű csapat” nem lehet gond! Mit gondolsz erről a könnyelműnek ható kijelentésről?

BB: Ilyet nem jelenthetünk ki ugyanis az idei bajnokságban mindenki meg tud verni mindenkit. Szerintem pontosan az aznapi forma fog dönteni, hogy ki milyen lábbal fog felkelni. Nem becsülhetjük le a Csömört, készülünk belőlük, készülünk a hétfőre – reméljük a legjobbakat!

bt: Van úgy, hogy négy gólt is tudnak lőni. Erre gondolsz, hogy bármi előfordulhat?

BB: Természetesen a tabellán pillanatnyilag elfoglalt helyük nem mindig tükrözi, hogy valaki milyen játékerőt képvisel. ezért pontosan olyan komolyan készülünk ellenük, mint a többi csapat a Berettyó, vagy akár a Győr ellen. Semmivel sem vesszük lazábban a dolgunkat. A győzelem a cél!  Mindent megfogunk tenni az érdekében.

bt: Ez egy nagyszerű játék. Már a felkészülés is élvezhető?

BB: Az összes meccsre külön készülünk, videókat elemzünk, minden segítséget megkapunk hozzá. A Berettyó ellenit is kielemeztük. Sajnos az nem úgy jött össze, ahogy mi akartuk, de megpróbáljuk elfelejteni és csak a most következő hétfőre koncentrálunk.

bt: Az MVSC-re visszakanyarodva: én egy harcos csapatot láttam a második félidőben, akinek lehet rosszkedve a vereségtől, de nem kell nagyon szégyenkeznie! Szerinted?

BB: Visszanéztük, a második félidőt és azt mi is pozitívre értékeltük. Úgy gondolom, hogy talán a rutin is dönthetett és nekünk sem úgy sikerültek a dolgok, ahogy korábban. Ilyen a sport, de mint mondtam: most már a Csömör elleni meccsre koncentrálunk.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB